tímeácska
Őstag
Még mindig bírom ám.:roll:
Már nem is vagyok rá kiváncsi...
...hm, hát dehogyisnem...Áááááááá!!! (Csak hangosan gondolkodtam.)![]()
Na ugye, hogy nem bírja...

Még mindig bírom ám.:roll:
Már nem is vagyok rá kiváncsi...
...hm, hát dehogyisnem...Áááááááá!!! (Csak hangosan gondolkodtam.)![]()

Laci, bírod még? Mi is, mert kénytelenek vagyunk, de én már csigázott vagyok. Látod Csigu, üzenem a kis szívednek, hogy nem vagy egyedül, mindannyian csigázottak vagyunk.
Annak, aki már tuggya mi fán terem a kis sárga. Egész hétvégén jól megnéztük, most meg jól kinézünk, hogy egy nem is nehéz dolgot nem tudunk.Kitartás nem olyan nehéz és összefügg a diabetessel.Jól nézzétek meg.
Ez már súrolja a zsarolás fogalmát.Teki te egy sört is kapsz mellé ha kitalálod mi az.
Ez az, diabos sör nyitókája. Nem mégsem jó. De ti, absztinensek, mi a kenyérhéjra fogjátok használni? Meg különben is, egyszer használatos sörnyitó? Akkor inkább exitálok.Rákérdeznék!
Sörnyitó?:roll:
![]()
Annak, aki már tuggya mi fán terem a kis sárga. Egész hétvégén jól megnéztük, most meg jól kinézünk, hogy egy nem is nehéz dolgot nem tudunk.
Ez az, diabos sör nyitókája. Nem mégsem jó. De ti, absztinensek, mi a kenyérhéjra fogjátok használni? Meg különben is, egyszer használatos sörnyitó? Akkor inkább exitálok.
Bakker, mán megint nálad a zegy pont.Most mér', még egyszer használatos fényképezőgép is van...manapság már minden lehetséges.![]()