mindenkinek

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A kicsi sárga tartalmaz valamilyen, vagy valamire való csipet. Kérdés, hogy hova illik, és mit vezérel.? Ez így önmagában használatos, vagy kell még hozzá valami "ellendarab"?

pusimelu

Őstag
Nekem sem volt könnyű és nem mérgelődtem :twisted:csak gondolkodtam,de én sem találtam ki.Nem tartozik hozzá más ez így egyedül van és csak így működik.Nincs több része,és csak egyszer bírod használni.:rolleyes:

vighkata

De már használnám egyszer, egyedül, de egyelőre Csigunak van, mert felrakta a képet. Nekünk is jár egy grátisz példány, mert a hétvégén lerágtuk a körmünket, hogy kitaláljuk.

vighkata

Laci, bírod még? Mi is, mert kénytelenek vagyunk, de én már csigázott vagyok. Látod Csigu, üzenem a kis szivednek, hogy nem vagy egyedül, mindannyian csigázottak vagyunk.

blaci

Őstag
Laci, bírod még? Mi is, mert kénytelenek vagyunk, de én már csigázott vagyok. Látod Csigu, üzenem a kis szívednek, hogy nem vagy egyedül, mindannyian csigázottak vagyunk.

Bírom, bírom, mi mást is tehetnék...;):roll::cool:
Tudom mit érzel mert én is teljesen fel ill. elcsigázott vagyok. Látod én már próbáltam, kértem, mit kértem...ah...könyörögtem, aztán csellel, sztrájkkal fenyegetőzéssel de semmi. Marad a türelmes (el)csigázott várakozás.
Szerintem lassan elkezdheted a visszaszámlálást a 15.-ei talira.;):roll::D:D:D

blaci

Őstag
Annak, aki már tuggya mi fán terem a kis sárga. Egész hétvégén jól megnéztük, most meg jól kinézünk, hogy egy nem is nehéz dolgot nem tudunk.

Hát ez az!!! Így még szörnyűbb a dolog, de azért köszönjük Melinek a biztatást.;):roll::cool2::D:D:D

Jelenleg ott tartok hogy a „kicsi sárga” tetején lévő „valami” talán egy gomb ami benyomható, az alsó részén pedig a kis keskeny lap két részből áll egymással szemben mint valami csipesz vagy fogó. De hogy ez mi célt szolgálhat nem jöttem még rá.
Keseredek elfele…:???::roll::cool2::D

blaci

Őstag
Ez az, diabos sör nyitókája. Nem mégsem jó. De ti, absztinensek, mi a kenyérhéjra fogjátok használni? Meg különben is, egyszer használatos sörnyitó? Akkor inkább exitálok.

Most mér', még egyszer használatos fényképezőgép is van...manapság már minden lehetséges.;):D:D:D

vighkata

Én úgy látom a kis sárgán, hogy a nem sárga részét valahova dugni kell, de Papucs aztat izéli, hogy nincs ellendarab, tehát nem dugni kell.

Te Papucs, ha kiderül, hogy nem megfelelő a műszaki specifikáció, akkor is jössz egy sörrel!!! + egy kis sárgával!!!

Az eldobhatóra is azt mondtad, hogy nem eldobható, hanem egyszer használatos. Na már most ami egyszer használatos, az eldobható, (lásd Laci fényképezőgépe). Mert minek megtartani, amit csak egyszer használhatsz:?: Ha folyamatosan szükségem van rá, mert életem végéig diabos leszek.... te édes gatyám, micsoda készletem lesz nekem egyszer használatos de nem eldobható kis sárgából:!::!::!:

pusimelu

Őstag
Teki! Egyszer használatos de megtarthatod,mert többször úgysem tudod használni,csak nézni.B.Lacinál langyosodik a dolog de nem sörnyitó.Az egyik felét tényleg be lehet nyomni,de mi van a másik felével?

Oldal tetejére