mindenkinek

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
TÉNYLEG :cool:
Próbáljátok ki.
Minden este tele volt a lakás szúnyogokkal.:rolleyes:A v. kütyü bekapcsolása után elpusztultak.
A vaníliás cukortól viszont be sem jönnek.:hurra:
S.
Nálam valami nem stimmel. Vaniliás cuki ablakban, szúnyog be. Azért nem hemzsegnek. Lehet, hogy egy-kettő bátrabbja próbálkozik? :D

vighkata

Tekikém! NE az ablakba ...a szobába! :D:D:D ... tulképpen onnan kellene kifelé űzni a szunygokat ... nem kintről befelé! :D:D
A franczba! :mad: Eztet is fordítva csináltam. Már kezdem kapisgálni, miért nem látom a ló fejét, ha rájaülök :rohog::rohog::rohog:.
Alapból úgy agyaltam, hogy megkímélem a szúnyogtokat a fölös hercehurcától, és be sem engedem a szobába. Nem jobban járnak? :o Minek bejönni, ha kizavarom őket? ;):dr_31::dr_31::dr_31:

christina

Őstag
Minden kedves fórumtársamtól, de főképp a barátaimtól :dr_39: elbúcsúzom két hétre.
Vigyázzatok magatokra, szép cukikat kívánok mindenkinek!:dr_346:

vighkata

Minden kedves fórumtársamtól, de főképp a barátaimtól :dr_39: elbúcsúzom két hétre.
Vigyázzatok magatokra, szép cukikat kívánok mindenkinek!:dr_346:
Asszem én is jól lemaradtam a búcsú pusszanccsal, de sebaj, majd kűddök jó pihenés sms-tet. Mondjuk holnap reggel 6:10-kor :rohog:

Szóval ha még nem késő, akkor jó pihenést kívánok nektek. :)

vighkata

Kata !
Nálunk a szekrény tetején van és nyitva van minden ablak+ az erélyajtó.
De nem akarnak bejönni :hurra:és nem tötögetem minden nap.:cool:
Azé tőttöttem, mert félő, hogy a zablakban szublimált. ;):rohog:;) Meg hát biztosra akarok menni, meg hát nagyon finom illatája van nekijje. :cool::cool::cool:

Oldal tetejére