Országos Diabétesz Programok

tímeácska

Őstag
Na, szóval... Szépalma... :)
Ott voltunk, szuper volt, majd megy a regélés is, most suttyomban írok...
A lényeg addig is: MINDEN kisgyermekes családnak ajánlanám, hogy egyszer feltétlen vegyenek részt egy ilyen programon - remélem, az anyagi háttér is biztosítható lesz az elkövetkező években! Ha tehetem, minden követ megmozgatok ennek érdekében, bár tudom, én csak egy icurka-picurka halacska vagyok ebben... De ami tőlem telik, igyekszem megtenni!
 

napocska

Őstag
Mi is voltunk annak idején, még Döbröntén. Nagy élmény volt, és nagyon hasznos volt, én is ajánlom mindenkinek!
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Tele van a sapkám az M1-el. A csatornájukat nem tudom megnézni a dolgozóban a számtangépen (régen sem tudtam), mert olyan videonéző progit kellene hozzá letölteni, amit a tűzfal nem engedélyez.
Bezzeg az RTL-t lehet nézni, és semmi baja nem lesz az RTL-nek, hogy szabadon nézhetővé teszi a csatornáját. Ott viszont végignéztem a híradót, és nem találtam a Törpös riportot. Valaki belinkelné az RTL-es híradót? Hátha egy 1 évvel ezelőttit néztem.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Goyo, össze tudnád nekünk varázsolni az M1 videotárból a műsort, hogy nekünk csak egy katt legyen innen, és nézhetjük a törpölést? :dr_24:
 

tímeácska

Őstag
Az MTV1-es műsorban Dr. Niederland Tamás (PAMOK, Győr, a Gyermekdiabetes Gondozó Regionális Nyugat-Magyarországi Gyermek Inzulinpumpa Centrum vezető főorvosa, a MACOSZ főtitkára) beszélt a gyermekdiabéteszről és egy diabos kisgyermek+anyukája voltak láthatók/hallhatók. Az anyuka és családja is jelen voltak a Szépalmán megrendezett Törp-programon.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ja, és persze én is láttam 1 Mátét. :D Jól összepiszkolták az arczát. ;)
Gratula az ügyes nagy fiúnak. :dr_31:
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Én is látható voltam ám, Benedek cukimérését asszisztáltam - elfogyott a tesztcsíkja (a többi a szobájukban volt), így Mátém cukimérőjével mérük meg a cukiját! :)
Hát nem ismerét fel az órámról (bababugyirózsaszínű:D)?! :o :rohog::rohog:
Jajj, hát mégeccermegnézem, mert az nem lehet, hogy téged nem látlak. :)
 

tímeácska

Őstag
Jajj, hát mégeccermegnézem, mert az nem lehet, hogy téged nem látlak. :)
Hát én sasoltam, de hiába! Viszont láthattam ott más ismerős gyereket???? (Chris?)

Jaaaj, hát csak a kezem látszott valamennyire, meg az órám... :D A kedves TV-nézők legteljesebb örömére! :rohog::rohog:

Más ismerős gyerkőcöt maximum Tökmagot láthattad volna - de Ő Apukájával, Bogival meg Kispapával csavarogtak ippen valamerre...! Na, de majd jövőre biztosan mások is kedvet kapnak (Chris?:D)! ;)
 
Oldal tetejére