Penes problémák

nagy dóri témája a 'Inzulinok' fórumban , 2006 Október 13.

 1. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Rocha!
  Ebben viszont tudok Neked segíteni! Van penhez való kis tokom, (több is), amiben 2 pen el is fér, nem merev falu, hanem textíl, tépőzáras. Viszont nem tudom, hogy a Lilly-s tollak bele férnek-e... (Olyan, mint egy tolltartó. Hosszra tuti elférnek, csak a kis bújtatókba -mint a tolltartóknál a ceruzák/tollak helyei, úgy van kialakítva- keresztmetszetileg el férnek-e, ezt nem tudom...) Tudod, mit? Küldj privire egy e-mailt Nekem, aztán megdumcsizzuk... :)
   
 2. lizzi

  lizzi Őstag

  hát nekem is sikerült egy szép napot szerezned Rocha!:p:p:p
  bocsi ,ne haragudj ,de nem tudom én is miért gondoltam ,hogy csak nő lehetsz:D:D:D.én a helyedben nem csinálnék ebből gondot biztos. ha olyan felsőben vagy ingben vagy aminek van zsebe akkor ha oda tennéd szerintem nem tudna annyira kihűlni az a pen!vagy valami olyasmi is jó lenne mint egy mobiltartó csak hosszabb amiben elférnek,és ha elviseled a nyakbanhordós cuccokat akkor ott hordanád!hát most ennyire futotta ,de azért nem panaszkodhatsz adtunk 1-2 tippet,igaz Tímeácska?:-D
   
 3. vighkata

  vighkata Utolérhetetlen :) – moderátor

  Rocha!

  Nem bírom ki, muszáj belekotyognom. Eddig én is azt hittem, hogy egy nőtársunk dilemmáit kell megoldani. Ehhez a melltartóra akasztható tok volt a legjobb. Ahhoz képest, hogy én ilyet hordok, de a farmeromra akasztva, és kívülről, hát akkor akár fiú is hordhatja belülről. Persze itt pen hurcolásáról van szó, és szerintem ebből a tokból kizúgna a pen, ezt pumpához találták ki.
  A legjobb megoldást Tímeácska adta, a tolltartó szerű pen hordozó készikészülékre.

  Kata
   
 4. Emődi Tünde

  Emődi Tünde Új tag

   
 5. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Rocha!
  Akkor nem érdekel a "tolltartós" ajánlatom?! Szívesen küldök Neked egyet, aztán majd meglátod, jó-e vagy sem!;-)
   
 6. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Hahó "penesek"!
  Még mindíg áll az ajánlatom a 100 db NovoFine 31G tűkre! Akinek kell, szóljon, már küldöm is, térítésmentesen! (Azért maradt ennyi, mert egészségpénzár kártyára betankoltunk...)
   
 7. rocha

  rocha Tag

  Köszi, azóta voltam otthon, aztán mostmár nekem is van ;)
  egy egyes, meg egy olyan amibe mindkettő belefér.
  Bár kicsit azért még parázok, nem tekeredik e be egykét egység...
  Azért nagyon szépen köszönöm a felajánlást.
   
 8. szolnok

  szolnok Új tag

  MikroFine 0,3*8 mm csere 2-3naponta. Ezt szeretjük alkalmazni.
   
 9. Beatty

  Beatty Új tag

  Szia Tímeácska!
  Nekem jelen pillanatban jól jönne egypár plusz tű, mivel a baba miatt jóval többször kell szúrnom, mint előtte. Ha megvan még elküldenéd? Priviben elküldöm a nevem és címem. Előre is köszi!
   
 10. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Beatty!
  Már küldöm is!:)
  Használdd egészséggel!
   
 11. Beatty

  Beatty Új tag

  Köszke!!!
   
 12. zoz

  zoz Új tag

  HumaPen MEMOIR

  Érdeklődnék mikor lehet majd itthon kapni a HumaPen MEMOIR digitális pent.
   
 13. Emődi Tünde

  Emődi Tünde Új tag

  Sziasztok!

  Bizonyára ismert számotokra, hogy az OptiPenben lévő elem élettartama 2 év. Sokaknak mostanában válik aktuálissá a csere. Emlékeztetőül: a készülék 1 hónappal előre figyelmeztet az elem lemerülésére, a kijelzőn egymás alatt három vonal jelenik meg. 1 hónap múlva a kijelzőn hat vonal az elem teljes lemerülését jelzi, mechanikusan továbbra is működik, kattanások számolásával a dózis beállítható, de itt az ideje kicserélni a pent. Elemet nem lehet cserélni a biztonságra való törekvés miatt, tehát 2 évente garantáltan új eszközt használhat mindenki! A cserét ott lehet megejteni, ahol a készüléket kaptátok, illetve minden nagyobb diabetes centrumban van lehetőség cserére. A Zöld Vonalnál (0680 20 40 20) tájékoztatást tudnak adni arról, hol van a legközelebbi csereközpont, Budapesten két hely is van. A cserék miatt nem kell időpontot kérni a diabetológián, csupán bevinni a készüléket és pár percen belül az asszisztensnő odaadja az új készüléket.
  <!-- / message -->
   
 14. Beatty

  Beatty Új tag

  Tímeácska!
  Megkaptam a csomagot, nagyon szépen köszönöm!!!
  Nagyon jókor jött!
   
 15. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Beatty!
  Igazán nincs mit, nagyon szívesen! Én örülök, hogy segíthettem/segítettem!
   
 16. christina

  christina Őstag

  Penhez belövő

  Sziasztok!
  Novos 0.5 egységes penhez szeretnénk még egy belövőt! Tudtok róla, hogy esetleg hogyan lehet szerezni? Már van egy amit a kórházban írtak fel, de azt a mixtardhoz használjuk és most éppen actrapidot adunk este amihez szeretnék még egyet.( a családtagok azzal betudják adni az inzulint) Majd holnap telefonálok a kórházba, de gondoltam így hátha gyorsabb!:)
  Köszi
   
 17. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Szia Christina!
  Na, megoldódott a problémád?!
  Hogy vagytok? Hogyan tudtad a gyerkőcöt, és a munkát összeegyeztetni? Gondolkodtok az ovin?(Tudom, hogy még nem ovis korú, de jövőre már a Te kisfiad is mehet óvodába) Máté már nagyon szertne menni, és én sem bánnám, ha gyerkőcök között lenne... Mármint, nem nekem van útban, hanem látom, mennyire jól érzi magát a lurkók között! :) :)
   
 18. christina

  christina Őstag

  Kedves Timi!
  Írtam privit, igaz másodszorra sikerült is elküldeni, mert a gép kizárt!
  Hosszú volt az üzi, de nem órákig írtam!:confused:

  Igen hála neked megoldódott a problémám, így már sokkal nyugodtabb vagyok!
  Elég fárasztó, nehéz így minden nap de. a gyerek és a háztartás, du. meg a meló! És este még a nagyot kikérdezni (ragaszkodunk egymáshoz, mielőtt javasolná valaki, hogy tanuljon mással :p)
  Nem tudom még mi lesz az ovival, körül kell majd nézni hogy egyáltalán hova veszik be! Illetve, hogyan tudom a méréseket és a kajáját megoldani!
  Úgy gondoltam 4-5 éves koráig nem vinném oviba, ha meg tudjuk oldani!
  (nem tudom anyósom meddig bírja a napi gyerekmegőrzést)
  Szóval semmit se tudok!:( Buta vagyok! ( Olyan bizonytalan vagyok!- Vagy mégse? :p:p:p )
  Üdv.
   
 19. tímeácska

  tímeácska Őstag

  Szia Christina!
  Ugye, nem jól látom, hogy egy kissé lehangolt Christina írását olvasom?!?! Elhiszem, hogy kissé "gyorsak" a napjaid, de Te ügyi vagy, és megoldasz mindent! ;-) (Én meg teljesen normális vagyok!- A hangok is ezt mondják! :):):) )
   
 20. christina

  christina Őstag

  Szia Timi!
  De jól látod! :-(
  Valószínüleg a karácsony is rátesz egy pár lapáttal! Takarítás, ajándék vásárlás, sütés, főzés........ neked magyarázzam? Te is nőnemű vagy! És az a baj, hogy maximalista vagyok! Nem tudom megállni, hogy ne csináljak meg dolgokat! Be kéne vennem azt a bizonyos lesz.rom tablettát! Nem tudod hol lehet kapni? :))))
  Puszika
   

Megosztás