vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Akkor egyet visszaveszek
Ez már így is rengeteg...még a fele is túl sok...![]()

Akkor egyet visszaveszek
Ez már így is rengeteg...még a fele is túl sok...![]()

Akkor egyet visszaveszek![]()
Úgy meg mán kevés...![]()

Hát, ez az!
De mégiscsak fenn kéne tartanom a látszatot, hogy nem kunyerálni akartam hanem felajánlani a fölös 8mm-eseket, úgyis csak itt
esek-kelek keresztül rajtuk, de nem használom őket…
Most meg ott tartok, hogy még mindig van 45db 8mm-es tűm, meg még kb. több száz (ezer) 6mm-es…![]()

Jó boltot csinálsz!Hát, ez az!
De mégiscsak fenn kéne tartanom a látszatot, hogy nem kunyerálni akartam hanem felajánlani a fölös 8mm-eseket, úgyis csak itt
Most meg ott tartok, hogy még mindig van 45db 8mm-es tűm, meg még kb. több száz (ezer) 6mm-es…![]()

Na, tehát szóval... Tanulva Lacitól:
Van pár fölös tízezresem... Szívesen felajánlanám...![]()
Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe...!

Én már fel sem ajánlom az én fölös tűimet Laci.Hát, ez az!
Én is mindig ragaszkodtam a 6 mm-shez. Gábornak minek kéne a vékony testalkatához a 8 mm-s?
Akkor egyet visszaveszek![]()
Úgy meg mán kevés...![]()
Akkor nem veszem vissznya azt az egyet, de leveszem róla az kupakot.Hát, ez az!
![]()
:dr_32:...
Ha nem kell senkinek a 8 mm-es, mi el tudjuk használni, esetleg a nyári talin megejthetjük. De csak ha tényleg más nem tart rája igényt.
(Ha nem, akkor is megtudom és elküldöm!)De nekünk mégiscsak jobb, ha nálad raktározunk.Hát, ez az!

Hát lányok, mindig elbohóckodjátok a komoly dolgokat
![]()

Apropó, nekem még van az őskorból származó 12 mm-s tű is. De tudtam utálni.![]()
És azzal mit akarsz kezdeni?!
Szerintem hozd el a talira, jó lesz szalonnasütéshez nyársnak! 

Hát lányok, mindig elbohóckodjátok a komoly dolgokat
![]()

Az volt a tervem.12 mm-es?!És azzal mit akarsz kezdeni?!
Szerintem hozd el a talira, jó lesz szalonnasütéshez nyársnak!
![]()
De csak volt, mert lelőtted.