borka
Őstag
Az info áradatot megtoldanám a házam tájáról is, csemegézzetek.
Köszönjük az infókat (a nagymamásat is) nagyon hasznosak,hogy mik vannak.
Az info áradatot megtoldanám a házam tájáról is, csemegézzetek.
Van valami tippetek, hogy őzlábgombából mit lehet még készíteni rántott gombán kívül?!
Van valami tippetek, hogy őzlábgombából mit lehet még készíteni rántott gombán kívül?!Kispapa erdészmérnök lévén, elég sokat járkál erdőben
rolleyes::-D), és tegnap is hazaállított 2 nagy szatyor őzlábbal, meg tegnap előtt is...
Már mondtam Neki, hogy felőlem jöjjön haza homlokáig sárosan, inkább essen hasra, de ne nézzen már ennyire a lába elé... :-D:-D
Hihetetlen módon, ma rántott őzlábgomba volt az ebéd...![]()
Az asztali grill más, azt is elárulom mi benne a jó....Nekem nincs asztali grillem, viszont viszont van egy teflon serpenyőm, aminek az alja bordázott. Amikor elkészül a husika, akkor olyan grilles hatást kelt. Tényleg jó ilyenkor becsempészni egy kis nyári hangulatot.
Hű, ez így nagyon jól hangzik, szinte átérzem a fantasztikus baráti hangulatot, eszegetést-iszogatást.Az asztali grill más, azt is elárulom mi benne a jó....
Tehát meghívsz mindenféle barátot pereputtyostul vacsorálni.
Veszel húst, gombát, zöldféléket, ha kevés időd van/szereted akkor grillkolbászt, virslit. Ezeket megtisztítod, darabolod, befűszerezed.
Eddig olyan mint bármi más, a trükk most jön. Ahogy megjön a vendégsereg, leültök az asztal mellé, a beizzítod a grillt (ha eddig nem bontottál bort, akkor azonnal pótold), mellékészíted a sütnivalókat és te is LEÜLSZ! Kedélyes beszélgetés, borozgatás közben sülnek az étkek, ahogy készül, mindenki elveszi ami szimpatikus, felteszi amit gondol, megfordítja amit meg kell stb.
Nem kell 5 percenként felugrálni és a kaja garantáltan friss.
Köretnek remek egy kis zöldsaláta valami barbna zsemlével stb. Végtelenségig variálható.
Az asztali grill más, azt is elárulom mi benne a jó....
Tehát meghívsz mindenféle barátot pereputtyostul vacsorálni.
Veszel húst, gombát, zöldféléket, ha kevés időd van/szereted akkor grillkolbászt, virslit. Ezeket megtisztítod, darabolod, befűszerezed.
Eddig olyan mint bármi más, a trükk most jön. Ahogy megjön a vendégsereg, leültök az asztal mellé, a beizzítod a grillt (ha eddig nem bontottál bort, akkor azonnal pótold), mellékészíted a sütnivalókat és te is LEÜLSZ! Kedélyes beszélgetés, borozgatás közben sülnek az étkek, ahogy készül, mindenki elveszi ami szimpatikus, felteszi amit gondol, megfordítja amit meg kell stb.
Nem kell 5 percenként felugrálni és a kaja garantáltan friss.
Köretnek remek egy kis zöldsaláta valami barbna zsemlével stb. Végtelenségig variálható.
Hé, lustaságra nem ér hivatkozni!Hmmm.... Ez igazán jó leírás volt a vacsiról. Én meg vizuális típusként jól el is képzeltem, és rögtön jól éhen is halok!
(mennyit kóstál egy ilyen asztali grill kb.? -lusta vagyok rákeresni a neten)![]()
Grill sütők
http://www.arukereso.hu/grillsuto-raclette-barbecue-c4168/?gclid=CO_UwvPC_p0CFUOFzAodZmdXqA
Kedves Christina !
Válogathatsz, van recept,és van sütő.
Mikorára is hivtad meg a társaságot a grill partiraelfelejtettem a dátumot
:lol::mrgreen::mrgreen::twisted:
Hé, lustaságra nem ér hivatkozni!
Szóval már 10.000 alatt is kapható.
Nekünk ilyesmi van (más gyártmány, de hasonló):
http://muszakishop.hu/termek/7288/fagor_bbc-820_barbecue_suto.html
Arra érdemes figyelni, hogy egy egyszerű sima, teflonbevonatos lap legyen, a rácsokkal, megbonyolított, többfunkciós bizgentyűkkel csak a gond van. Mosogatás etc...![]()
Ezek a grillsütők valóban nagyon szuperek és praktikusak.
Akkor kihez is kell először odatalálni?![]()
Csiguka, te hozd a talicskányi gombádat, én a hónom alá csapok egy fél disznót, valaki látogasson meg egy baromfiudvart, még valaki egy zőccségkertet. Aztán találkozunk.... hol is? :roll::shock:![]()