Az asztali grill más, azt is elárulom mi benne a jó....
Tehát meghívsz mindenféle barátot pereputtyostul vacsorálni.
Veszel húst, gombát, zöldféléket, ha kevés időd van/szereted akkor grillkolbászt, virslit. Ezeket megtisztítod, darabolod, befűszerezed.
Eddig olyan mint bármi más, a trükk most jön. Ahogy megjön a vendégsereg, leültök az asztal mellé, a beizzítod a grillt (ha eddig nem bontottál bort, akkor azonnal pótold
), mellékészíted a sütnivalókat és te is LEÜLSZ! Kedélyes beszélgetés, borozgatás közben sülnek az étkek, ahogy készül, mindenki elveszi ami szimpatikus, felteszi amit gondol, megfordítja amit meg kell stb.
Nem kell 5 percenként felugrálni és a kaja garantáltan friss.
Köretnek remek egy kis zöldsaláta valami barbna zsemlével stb. Végtelenségig variálható.