Tresiba Inzulin

Vitamin

Aktív tag
TRESIBA és súly gyarapodás:
"Weight gain can occur with insulin therapy, including TRESIBA, and has been attributed to the anabolic effects of insulin. In the clinical program after 52 weeks of treatment, patients with type 1 diabetes treated with TRESIBA gained an average of 1.8 kg and patients with type 2 diabetes treated with TRESIBA gained an average of 3.0 kg."
forrás: https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2015/203314lbl.pdf

FIASP és súly gyarapodás:
"Weight gain can occur with insulin therapy, including FIASP, and has been attributed to the anabolic effects of insulin and the decrease in glucosuria. In Study A, patients with type 1 diabetes treated with FIASP gained an average of 0.7 kg and in Study B, patients with type 2 diabetes treated with FIASP gained an average of 2.7 kg."
forrás: https://www.accessdata.fda.gov/drugsatfda_docs/label/2017/208751s000lbl.pdf

Már egy másik topicban szerepelt a TRESIBA és a súly gyarapodás, de inkább ide tartozik, illetve a FIASP-ról még nem volt szó és hát ott is hasonló a helyzet.... :-(
 

Kesia

Új tag
Sziasztok! Ismét én. Ma este a híradóban elismerték, hogy a Novo Nordisk inzulinokból hiány van. Az, hogy azon belül melyik vagy netán az összes típus( rrövid és hosszú, előretöltött toll vagy ampullás......, nem tudni. Az OGYEI oldalon ne is keressétek azt, hogy valóban hiánycikk-e, mert bemondták azt is, hogy oda nem tették fel.
 
Oldal tetejére