? mm-es a kanülöd? lehet kicsi amit használsz. megprobálhatod 2 naponta cserélni a kanült, mert lehet a helye gyullad be kissé és akkor már nem annyi mennyiség szívódik fel a bázisodból mint amennyi kellene. legalábbis nekem ezt mondta a dokim mikor indokolatlanul magas értékeket mértem.... Nálam bevált.
látszik a helye mikor kitéped a kanült?
Lehet a helyeket is kellene cserélgetned.... mondom én aki mindig csak a hasába bök![]()
Köszi, de ezeket a lehetőségeket már végiggondoltam. A gyerek 7 éves, vékonyka és 6mm 90fokos a kanülje. Nem tudom mekkora gyereknél szoktak váltani nagyobbra, de szerintem még nincs itt az idő. A kétnaponta cserét jó lenne rendszeresíteni, de csak 60 db szereléket kapott 6 hónapra, ami 3 napi cserére jön ki. Már így is jóval többet használtunk mint amit lehetett volna, nem tudom mi lesz ha a 3. éven elfogy a 4 évre engedélyezett keret. A kanül helye nem gyulladt, szép. Szúrunk karba, combba, farba is rendszeresen. Szerencsére mostanában csak ritkán fordul elő ilyen megmagyarázhatatlan magas érték. És ha magas, akkor cserélek és a probléma elrendezve.