Gratulálok jó döntés volt,és még 1 karácsony fát is nyerhetsz mindenféle csing-lingi -vel.![]()
Hehe, a legjobb, hogy nem a saját nevemre regisztráltam, hanem anyuméra, szóval ha meglepi lesz, akkor őt értesítik
Gratulálok jó döntés volt,és még 1 karácsony fát is nyerhetsz mindenféle csing-lingi -vel.![]()
Hehe, a legjobb, hogy nem a saját nevemre regisztráltam, hanem anyuméra, szóval ha meglepi lesz, akkor őt értesítikAzért a karácsonyfától lehidalna!
Tényleg van ilyen? A barátnőmet akartam meglepni egy vc mérővel karácsonyra... ez engem is érdekel! Tudsz róla bővebben írni?
Szia!
Egyszerű, bemész a boltba, megveszed az Accu-Chek Active-ot, aztán felmész erre az oldalra: http://www.vercukormeres.hu/nyeremenyjatek.php
és kitöltöd a mezőket, aztán várod, hogy nyerj. Mit írjak még?
Én ezt tettem.... most a várakozás menüpontnál vagyok és remélem, hogy nyerek.
Gyuri
Sziasztok!
Rég jártam erre, ennek több oka is van, pl az is hogy 3 hétig gép nélkül voltam mert megégett a videókártya
Na, de most visszaolvastam, látom nem unatkoztatok![]()
Soha...! 
Sziasztok!
Rég jártam erre, ennek több oka is van, pl az is hogy 3 hétig gép nélkül voltam mert megégett a videókártya
Na, de most visszaolvastam, látom nem unatkoztatok![]()
Hogy MI unatkozni, kedves Péter?!Soha...!
![]()

Én pedig már 2 darab Xceed boldog (hja, nézőpont kérdése...) tulajdonosa vagyok!
Csak az egyik Precision név alatt fut... De kell szereznem még egyet...
![]()
Biztosan le vagyok maradva, de megkérdezhetem, hogy miért van szükséged ennyi mérőre?

Más a szalvétát gyűjti, meg a bélyeget... Biztosan le vagyok maradva, de megkérdezhetem, hogy miért van szükséged ennyi mérőre?
Sajnos nálunk a családban nem én vagyok az egyetlen cukros...Úgyhogy, valójában nem is én vagyok mindnek a tulajdonosa, most hogy így felhívtad rá a figyelmemet...
Természetesen mindemellett az Accu-Chekjeimről, vagyis Accu-Chekjeinkről![]()
D
) nem vagyok hajlandó lemondani...
Hajjaj, lehet, hogy van egy új hobbim!?Más a szalvétát gyűjti, meg a bélyeget...
![]()

A fórumozók többségének általában 3-4 vc.mérője van,mert kell,hogy legyen tartalék.
A gyermekeseknél,kell 1 az oviba,ill. a suliba, 1 az útra,és 1 pedig otthonra.![]()

És ráadásul nálunk van földszint meg emelet is, meg bent és kint is, és sok-sok hátizsákunk is van(ik)...! 

A fórumozók többségének általában 3-4 vc.mérője van,mert kell,hogy legyen tartalék.
A gyermekeseknél,kell 1 az oviba,ill. a suliba, 1 az útra,és 1 pedig otthonra.![]()
Azért természetesen hosszabb távon, és rendszeresen is csak 1 cukormérővel mér mindegyikőnk! Ha peig elbizonytalanodás lenne a kapott eredménnyel kapcsolatban, akkor az eddig használatos, vagyis, ezt megelőzőleg használt cukormérővel hasonlítom össze, vagy laborral, a készüléket!Oh, most már értem. De ha két különböző márkájú van, az nem baj? Csak mert olvastam ezeket az értékösszehasonlítgatásokat, stb.

Még jó, hogy nem hittem neki, mert újraindításkor már nem volt semmi baja. Azóta is jól van, még csak pár hónapja van benne ez az elem.
És melyik a szerintetek legjobb??

), és hogy milyen címszó alatt rendelhető, stb.!
Én már csináltam így, amikor Mátémnak a Go-t "visszautasították" az oviban... Egyik hónapban Active tesztcsík, aztán nem, aztán megint... 
Egyébként ezt is fel kell íratni, vagy bemegyek a gyógyszertárba

Ja!! És a HbA1c 6,11 lett, erre azt mondja az okos háziorvosom, hogy az kicsit magas. Hmm
:dr_27::dr_27:
!