Vércukormérők

cukorfalat

Új tag
BUÉK mindenkinek! :)
Rég jártam már megint erre.
Gratulálok azoknak, akik nyertek a nyereményjátékon! De örülhetett az az ember és a családja a karácsony élmény ajándéknak! Remélem valamilyen formában láthatunk részleteket... esetleg fényképeket nem raknak vajon ki az oldalra?
 

somcsika

Aktív tag
Sziasztok,

Tudna nekem valamelyikötök abban segíteni, hogy hova és hogyan kell visszaküldeni az AC go vércukormérőt szervízelésre.
Az utóbbi időben éppen csak, hogy megjeleníti a mért értéket és már törlödik is belőle az adat. Csak --- csík marad a helyén, a dátum és az időpont.
Elolvastam a könyvét, hogy az utolsó mérést lehet belőle törölni, ha úgy gondoljuk, hogy nem valós az érték. 3 lépés kell hozzá, hogy törlődjön, tehát az véletlen gomb megnyomással nem tud törlödni. De törtélés nélkül is eltünik.
Szandi azt mondja, hogy nem szokta törölni, sokáig kételkedtem benne, de most velem is előfordult, pedig nem nyomtatam meg rajta semmit.
Szóval inkább felüküldeném egy átvizsgálásra.
Ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm.
 

pzoli

Új tag
Sziasztok,

A Maryt én nem ajánlom, én kaptam egyet, és amit kaptam az nem igazán volt megbízható.Nagyon eltérően mért, volt, hogy mértem vele 5,6.-ot és fél perc múlva már 14,2.-et mért, ismét fél perc múlva 8,3.-at.Még véletlenül sem tudott közel hasonló eredményt . Így odaadtam a gyermekemnek játszani, arra tökéletese, szerintem.
Zoli
Sziasztok!
Segítséget vagy tanácsot kérnék!
Tetszik az OPTIUM OMEGA vcmérőkészülék a formája miatt! Szebb, mint a Méry :rohog:!
Használja valaki, ezt a gépet??? Megbízható?
A tesztcsíkjára van támogatás?
Igértek valami új kütyüt az év vége fele (eletronika77), lett ebből valami??
 

somcsika

Aktív tag
Nos visszaküldtem a AC go vércukor mérőnket szervízelni oda ahova Manka néhány hozzászólással ezelőtt irta, de előtte felhívtam őket telefonon. Se számlát, se garancia levelet nem kértek. Hétfőn feladtam és Pénteken már hozta is a fútár az újat.
Teljesen pozitív élmény volt. Új tokot is kaptunk - ami ugye már kb. 1 hónapra eltört. És volt benne egy softlicx is. Ha valakinek szüksége lenne rá, nagyon szívesen felajánlom, mert már van annyi újszúrónk, hogy akár minden nap másikkal is tudnánk szúrni.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia,

Mit szeretnél tudni, róla?
Az adatlapomra nem írtam semmit magamról, v. kellett volna?
Zoli

Szia Zoli!
Nem, nem kell. De mi meg szoktuk nézni, ha valakinél nem vagyunk biztosak abban, hogy amit tudunk, azt jól tudjuk-e, mint pl, hogy ő maga a diabos vagy egy gyerkőce, vagy hogy milyen inzulint ad, stb.
Semmi faggatózás, vagy elszámoltatás nincs a dolog mögött. Ezt mi találtunk anno, amikor esetleg Lujzának válaszoltunk egy pumpás témában Anasztázia helyett. Ilyenkor ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, akkor odapillantunk az adatlapra, és mindjárt tudjuk, hogy mi újság a Futrinka utcában.
Ezen kívül nem vagyunk mindannyian mindennap fent a fórumon, és ha van egy új tag, aki esetleg a adott már magáról infot egy párbeszéd során, de arról többen lemaradtak, akkor nagyon bír az ember hülyén kinézni a fejéből, hogy most lemaradt valamiről vagy nem maradt le.

Szóval abszolút csak praktikai oka van a dolognak, semmi kikérdezés és számonkérés.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Zoli, kukkants be a profil oldalamra, és ott láthatod, hogy én vagyok a családból diabos, mióta vagyok diabos, milyen inzulint adok.
A magamról info adás teljesen szabadon választott gyakorlat. Kiírhatnám azt is, hogy imádom a szalonnás túróscsuszát, de annak nem sok info jellege lenne.
 

pzoli

Új tag
Szia Kata,

Én megmondom őszintén eddig ezt nem is figyeltem, mivel örültem, hogy találtam egy jó oldalt, ahol tökk jó dolgokat írtok le.
És mivel én még gőzerővel tanulóm ezt a betegséget(10 hónapja) ezért még csak erre koncentráltam:)

De megígérem, hogy pótolom hiányosságomat, amint tudom és lesz egy kis időm:D.
Amúgy nem szeretem a szalonnás túrós csuszát:D
Üdv, Zoli
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia Kata,

Én megmondom őszintén eddig ezt nem is figyeltem, mivel örültem, hogy találtam egy jó oldalt, ahol tökk jó dolgokat írtok le.
És mivel én még gőzerővel tanulóm ezt a betegséget(10 hónapja) ezért még csak erre koncentráltam:)

De megígérem, hogy pótolom hiányosságomat, amint tudom és lesz egy kis időm:D.
Amúgy nem szeretem a szalonnás túrós csuszát:D
Üdv, Zoli
Köszi a kedves szavakat. Egy kicsikét aggódtam, hogy nagyon helyrerakósra sikeredett a hozzászólásom.
Az valóigaz, hogy akárhol körülnéztünk mi is, hasonlóan baráti-családi-összetartó oldalt nem találtunk.
Az, hogy nem látjuk az oldaladat, az tényleg a nevedben szereplő pont miatt van. Goyoval konzultálva közösen tudtok kitalálni olyan nevet, amire rá tudunk menni, és neked is tetszik. Sajna a rendszer ilyen. Van itt tagunk, akinél kellett a névváltoztatás, és működik a profil oldal.
Egyébként, hogy kiálljak melletted, egy új, számomra alig ismert oldalon én is gyanakvó lennék. Ez így helyes. Én sem az első nap írtam ki a cuccost.
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Jaj, dehogy nem! :) Még azt is írd ki, mikor készíted! Megyek!
Majdnem minden héten, vagy második héten csinálok, mert Deni is imádja. Deni még ráönt egy fél lityi tejfölt, én meg nem igazságosan felezem meg a szalonnát, ő kapja a kevesebbet. Vigyázok a zalakjára. :rohog: Úgyhogy összehozunk egy jégeres szalonnás csuszanapot.
 
Oldal tetejére