Állatságok- Állatkák, Növénykék, Ízeltlábúak, Egysejtűk és Tsaik :-)

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Elhittem...aztán ügyes legyél ám, az alapanyagok nagyon jók, úgyhogy ez csak jó lehet!;)
... ;):mrgreen::mrgreen: ...eddig oké,
... :twisted::twisted: ...ez már egy kicsit gyanus, itt készülődik valami.

Bizony ez már nekem kezd felettébb gyanússá válni, főleg hogy egy üstnek valót cipelek a hátamon. Még autót is kapunk a buszmegállóhoz, nehogy Növénykével, vagyis Kattogatott Pukoricával betévedjünk a mocsárba.

Zsu77

Új tag
Bizony ez már nekem kezd felettébb gyanússá válni, főleg hogy egy üstnek valót cipelek a hátamon. Még autót is kapunk a buszmegállóhoz, nehogy Növénykével, vagyis Kattogatott Pukoricával betévedjünk a mocsárba.

Bocsánat,ha szabad megjegyezni...
tekintettel az előzményekre én mégiscsak azt a mocsarat választanám...:rolleyes:

blaci

Őstag
Hát persze!Nem látod a zöld alákanyarintást?Egy egész csapat sporthorgász védi!!!!!Így aztán könnyű,míg a másiknak csak egy jól sikerült mocsaras eltévedés az egyelen túlélési esélye!?!

Hű-ha! Arról nem volt szó hogy itt szakértők is vannak. Látod a többieknek nem is tünt fel, látom semmi nem kerüli el a figyelmed, nagyon jó!!!;):mrgreen:

Aki megakarja úszni...szó szerint...azt várom a mocsaramba, sok víz van...
U.i.: Ha valaki csurom vizesen érkezik annak...jaj lesz...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hát persze!Nem látod a zöld alákanyarintást?Egy egész csapat sporthorgász védi!!!!!Így aztán könnyű,míg a másiknak csak egy jól sikerült mocsaras eltévedés az egyelen túlélési esélye!?!

Látod Növényke, beviszlek a mocsarasba. Mikor vittek be Téged utoljára valahova?

Oldal tetejére