vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Hohó! Nem rám bízták a főzést, önjelölt szakácsné vagyok... :mrgreen::mrgreen::lol: :twisted::twisted:
Fergeteges fakanálforgató csiga álca
Hohó! Nem rám bízták a főzést, önjelölt szakácsné vagyok... :mrgreen::mrgreen::lol: :twisted::twisted:
Hoppá! Ha "önjelölt" a szakácsné az nagyon jó, fontos a lelkesedés, főzni szívvel, lélekkel kell és csakis olyan alapanyagokból amiket...akiket...![]()
...külön-külön is szeretünk. Akkor tuti hogy fincsi lesz. :mrgreen:
Elhittem...aztán ügyes legyél ám, az alapanyagok nagyon jók, úgyhogy ez csak jó lehet!
...:mrgreen::mrgreen: ...eddig oké,
... :twisted::twisted: ...ez már egy kicsit gyanus, itt készülődik valami.
Hű de biztonságban érzed magad.
Csak a tudományos kíváncsiság hajt...de tényleg. :mrgreen::twisted:
Bizony ez már nekem kezd felettébb gyanússá válni, főleg hogy egy üstnek valót cipelek a hátamon. Még autót is kapunk a buszmegállóhoz, nehogy Növénykével, vagyis Kattogatott Pukoricával betévedjünk a mocsárba.
Én is, én is, én is hallottam már ilyet... De még ha csak hallottam volna... :lol: Mármint, a Tekenyős-levesről... :-D
Hát persze!Nem látod a zöld alákanyarintást?Egy egész csapat sporthorgász védi!!!!!Így aztán könnyű,míg a másiknak csak egy jól sikerült mocsaras eltévedés az egyelen túlélési esélye!?!
Hát persze!Nem látod a zöld alákanyarintást?Egy egész csapat sporthorgász védi!!!!!Így aztán könnyű,míg a másiknak csak egy jól sikerült mocsaras eltévedés az egyelen túlélési esélye!?!
Tudtommal a kakaós csigák nem szoktak ilyen (lsd: :lol: )harsányan röhögni...
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Hű-ha! Arról nem volt szó hogy itt szakértők is vannak.
Aki megakarja úszni...szó szerint...azt várom a mocsaramba, sok víz van...
U.i.: Ha valaki csurom vizesen érkezik annak...jaj lesz...
De én NEM vagyok kakajós csigaaaa! Vagy annak nézek ki?! He?! Sok ám bennem a szénhidrát... :lol:
Látod ezt Növényke? Ki mocsarát választod?
Látod ezt Növényke? Ki mocsarát választod?
Én is, én is, én is hallottam már ilyet... De még ha csak hallottam volna... :lol: Mármint, a Tekenyős-levesről... :-D
Na és hol marad a sportszerűség?!Így választás elé állítani szegénykét... :mrgreen: