tímeácska
Őstag
Biza! :-D
Arra meg letettem volna a nyakamat, hogy tegnap, mire végre megfejtettem Tímeácska somogyis infóját, azt fogja írni: BINGÓ!
És hogy bejött! :-D
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Biza! :-D
Arra meg letettem volna a nyakamat, hogy tegnap, mire végre megfejtettem Tímeácska somogyis infóját, azt fogja írni: BINGÓ!
És hogy bejött! :-D
Múlt héten erdei táborban volt. Csütörtökön arra ébredt, hogy fáj a torka, rossza a közérzete, hőemelkedése van és 22 a cukra. Korrigált, majd mikor tudtunk beszélni, megbeszéltük hogy emelje fel a bázist 120%-ra és többet mérjen. Ez ment kb 2 napig.
Lottózzunk együtt!!!Lécci-lécci-lécci!!!!!:mrgreen:
Csak így tudtam beilleszteni, kíváncsi vagyok, hogy a képeket így látni lehet e... Nem akarta kijelölni valamiért a galád...:???: Pedig annyit ollóztam rajta...![]()
És Tímeácska ismét kísérletezget...:mrgreen: Ha ez sem válna be, legalább tudni fogom, hogy csak a Rapid-D Link jöhet szóba... Úgyhogy, még kísérletezgetek... Gondoltam, érdekel Valakit...:-D
Ha valaki viszolyogna a RapidLinktől (fém tű), akkor annak javaslom, hogy próbálja ki. Most én is próbaidős vagyok, és nagyon jók a tapasztalataim a Rapiddel. Csigu készletéből lenyúltam egy garnitúrát, tegnap cseréltem kanült. Most fogom a következő féléves igényt leadni, és fele-fele mennyiségben Rapid és FlexLinket fogok kérni. Ami számomra nagy öröm, hogy nekem van valamilyen fém allergiám, de ezzel az orvosi fémmel semmi bajom nem volt.
Tegnap ugyan viszketett a ragacs alatt egy kicsit, de ez a Flexnél is előfordult már. A Tendert továbbadtam Lizzinek, mert ő meg azt szereti.
Na, vagy másfél órája mértem cukit, akkor még jó volt...120%-on 6,8... Most 22,7... És milyen jól tettem, hogy nem csak vacsi előtt mértem, ami még másfél óra...
Most pumpa 170%-ra, 1,5 órára állítva...
Ugye, hogy ugye! Jó az a Rapid-D Link!Csak furi, mert nem olyan dizájnos...:mrgreen:
Na ennek nagyon nem örülök.
Én sem, de ha csak sopánkodok, nem lesz attól még jó a cukim!Hát, ez a gyönyörű ebben a cukorbetegségeben... Egy aprócska kis kórokozó mekkora galibát tud okozni...
![]()
Hihetetlen, hogy - minden kézzel fogható ok nélkül ( pl. ch bevitel, feszültség- így felmenjen bárkinek is a cukra.
Lehet az, hogy bármi gyulladás ha van a szervezetben, akkor az 1,5 órán belül ennyire felborítja az anyagcsere- háztartást?