Hoppá! Én még nem láttam ezt a hírdetést. Változó hogy mennyit mérek. Ha jól be vagyok épp állítva, akkor napi 3-4 mérés, ha nem akkor átlag 5-6 mérés naponta. Profilkészítéskor 10-12 mérés, de azt csak ritkán (1-2 havonta) csinálom.
Péter! Azt nem mondtam hogy a szenzoros mérés nem hatékony. Iszonyú sok adathoz juthatunk általa, lekövethetjük h bizonyos kaja ill valamilyen aktivitás, egy-egy korrekció milyen hatással van a vércukrunkra. Érdemes naplózni hogy mikor mi történt és visszanézni az adatokat. Szóval szuper dolog beállítás alatt vagy bármikor amikor vki úgy érzi hogy jó lenne tudni a "részleteket". Más kérdés hogy szponzor nélkül nagyon drága.
Külföldön könnyebben hozzá lehet jutni, bizonyos támogatás van rá, ezért tudja Pumpás állandóan hordani.
Nekem erre nincs is igényem, de azért 2-3 havonta, vagy szükség szerint én is feltenném a szenzort. Viszont akkor folyton azt nézem hogy éppen hogy állok. Be lehet állítani riasztást. Nekem 5 alatt ill. 10 felett riasztott, így tudtam lépni mielőtt még hiper v hipo lett volna belőle. Vmint azt is mutatja 1 v 2 nyíllal h milyen irányú és erősségű a vc változás. Szóval szuper dolognak tartom, de állandó viseletre szükségtelen és drága.
Ha vhogy megoldható lenne az állandó viselete ( nem lenne kényelmetlen) akkor a riasztási pontok beállításával el lehetne érni hogy a cukrunkat normál tartományban tartsuk. Hátha még megoldanák azt is hogy a mérési adatok és az elvárt határértékek alapján algoritmussal kiszámítaná a pumpa a korrekciót és be is adná, az lenne még csak a jóvilág. De ezt már mesterséges hasnyálmirigynek is lehet nevezni. Sztem még 1-2 év és ez is menni fog. Szerintetek?
Így van. A 722-be 3 m l-es tartály fér. Maga a pumpa ugyanakkora, csak van egy kis "nyúlvány" amennyivel nagyobb a tartály.2 féle van, én 522-est használok. A tartálya kisebb (1,8ml) de talán más különbség nincs. Nem bonyolult a felszívás, de áttolni lassabban is lehet![]()
Ceruzával.Poe! Ceruzával tolod vagy pennel??
Segítsetek lécci! Megjött a határozatom és Egészségpénztáron keresztül szeretném fizetni, viszont nem én vagyok a tag, hanem a tesóm.
Dimenzió EP. nem tudja vki hogy hogyan történik a számlázás elszámolás menete? Régen Vitaminos voltam ott valahogy egyszerűbben ment az elszámolás. Volt egyenleg az EP számlán és abból kifizették a szolgáltatót. Itt más a menet, de nem értem....
Én AXA-s vagyok, nálunk úgy működik, hogy én, mint tag egy (vagy több) családtagot megnevezhetek, akik részére a számla elszámolható. Abban nem vagyok tájékozott, hogy milyen rokoni fokozatnak kell lennie, de a tesó egyenes ág beli. Az én szerződésemen a fiam van, tehát az ő nevére kiállított számlát is téríti az AXA.Poe! Ceruzával tolod vagy pennel??
Segítsetek lécci! Megjött a határozatom és Egészségpénztáron keresztül szeretném fizetni, viszont nem én vagyok a tag, hanem a tesóm.
Dimenzió EP. nem tudja vki hogy hogyan történik a számlázás elszámolás menete? Régen Vitaminos voltam ott valahogy egyszerűbben ment az elszámolás. Volt egyenleg az EP számlán és abból kifizették a szolgáltatót. Itt más a menet, de nem értem....
Igen, belefér. A penes módszert majd megpróbálom.Poe! #3619-ben leírtam hogy csinálom pennel, így sztem mégjobb. A 722-esbe belefér a 300 NE teljesen?
Na én most pont az ellenkezöt élem át annyira alacsony hogy csak na reggel 8.30-kor 2,4-et mértem a szemem is flakadtSziasztok!
Napok óta magasak ( 8-10 )az éjszakai - reggeli cukraim, ezért 120 %-on működtetem a pumpám ( éjszaka ), és szerencsére - így jó vcértékkel ébredek.
Lehet, hogy megint vmi front van, vagy csak az esőt, csapadékot érzem? Már nem tudom.
Viszont nappal ok a cukrom. Késő délutántól, másnap reggel 6.-ig indokolt a bázis emelésem.