De, ha ez mindenkit érdekel, csinálhatnánk itt a fórumon egy kisebb "pályázatot", írhatna mindenki egy ilyen kis történetet, olyat, amilyet csak akar a cukorbetegségével és az élményeivel kapcsolatban (mint ez a Bor Erika a bezevetőjében) és valami kisebb nyeremény fejében lehetne szavazni (elolvasás után) a számunkra legmegfogóbb beszámolóra. Mit gondoltok? Ildi, te mit gondolsz?
Grácia köszi,én feltétlen megkuksizom!
Molli az ötlet remek!Valahol ez a fórum is kicsit erről szól,de ha össze vannak gyűjtve egy kupacba ilyen pályázatok,mondjuk kihelyezve a főoldalra olvasmánynak,az a tuti.Szerintem ne legyen olyan,hogy legjobb és csináljuk nagyban:bárki beküldheti ezt,de nem lehet összecsapva!A beküldők pedig vegyenek részt sorsoláson az évvégén!(IR-gyanús is nevezhet?-ez csak vicc volt...)De ettől függetlenül:az ötlet:remek!
![]()
Miért ne nevezhetne? (szerintem) Viccen kívül, hiszen az is nagyon jó téma, sokan nem is tudják, hogy az IR lehet a diabétesz "kapuja". Én itt tudtam meg tőled, ill. általad a doktor bácsitól, legalábbis a te verziódat az IR-re.(IR-gyanús is nevezhet?-ez csak vicc volt...)De ettől függetlenül:az ötlet:remek!
![]()
Bor Erika élménybeszámolója nagyon tetszik, a könyvek a gyakorlati tanácsadó részével nem értek egyet csak, az nem kéne bele szerintem, de az élménybeszámoló az igen. Amúgy gyerekekről vannak ilyen könyvek, Békefi Dezső adott ki már többet is, nekünk megvannak, az pont erről szól, sok család szubjektív leírásai, élménybeszámolói vannak benne. De felnőtteknek szólót nem is nagyon olvastam még, bár tény, hogy jóval gyakoribb még ma is a gyerekkorban kialakuló IDDM, ezért talán az ilyen családok élménybeszámolói valóban fontosabbak és talán sok ilyen történetet lehet a neten olvasni, valszeg nem érné meg senkinek ilyen könyvet kiadni.
De, ha ez mindenkit érdekel, csinálhatnánk itt a fórumon egy kisebb "pályázatot", írhatna mindenki egy ilyen kis történetet, olyat, amilyet csak akar a cukorbetegségével és az élményeivel kapcsolatban (mint ez a Bor Erika a bezevetőjében) és valami kisebb nyeremény fejében lehetne szavazni (elolvasás után) a számunkra legmegfogóbb beszámolóra. Mit gondoltok? Ildi, te mit gondolsz?
Csak annyit mondhatok: nem ér a nevem... de tényleg!Már az előkészítésen túl van egy pályázat-kiírás, ezek szerint jól gondoltuk, hogy lenne rá érdeklődés. ;-) Kb. 1-2 hét még mire mindent leszervezünk, addig maradjon TITOK. :smile:
Miért ne nevezhetne? (szerintem) Viccen kívül, hiszen az is nagyon jó téma, sokan nem is tudják, hogy az IR lehet a diabétesz "kapuja". Én itt tudtam meg tőled, ill. általad a doktor bácsitól, legalábbis a te verziódat az IR-re.
Aluggy csak, úgyis kisajtolom belőled!:smile:;-)Aha...alszok rá!![]()
Szerintem ez nem így megy, hogy megmondom, mire figyeljenek meg mire ne, mert nyilván kaptak oktatást, hanem ha kérdésük van, akkor arra lehet válaszolni. Én azt javaslom, legyenek a fórum tagjaNa,egyik ismerősömék most lettek pumpeszosak.Medtronic-meg nem mondom melyik,talán az a nagyon elterjedt,hogy gyereknek tök jó,mert rá lehet tenni a szenzort téma...
Ha esetleg volnának egybecsengő általános tapasztalatok vele kapcsolatban,amire érdemes odafigyelniük,azt megköszönöm, én a pumpeszhoz tutira sötét vagyok,hiába no...
Viszont!Nagyon boldogok,mert azóta nem éhezik a srác.Első élménye az volt,hogy reggelire nem kellett egyetlen árva kiflivel beérnie.Napok óta végre jól lakik és csak egyszer szállt el a cukor,de akkor sem a túlzaba miatt,hanem...nos nem tudják,hogy mitől...:?De azóta gyönyörűek a cukik!!!![]()
Ez szuper jó hír. Hamarosan kitapasztalják a csínját-bínját, és ők fognak tanácsot adni. A lényeg úgyis benne van a leírásban, a többi meg apró furfangok, amik attól igazán egyediek, hogy egyénre szabottak.Na,egyik ismerősömék most lettek pumpeszosak.Medtronic-meg ..:?De azóta gyönyörűek a cukik!!!![]()
Elküldtem az emiledre a kitöltött kérdőívet.Üdv mindenkinek!
Kérem, amennyiben hajlandó áldozni idejéből, ezzel segíteni nekem egy 3 perces kérdőív kitöltésével, kérem másolja be a következő sort a böngészője címsorába:
http://www.muksi.hu/sajt/kerdoiv_pumpasoknak
Szupi vagy!![]()
És minden rendben van, ma 4,9-cel ébredtem. Elégedett vagyok.