christina
Őstag
Nézzétek csak mim van![]()
Hurrá!
(Az első reakcióm, mikor megláttam: "Besz.rok!")
Nézzétek csak mim van![]()
Igen, megkaptuk a pumpát, most még csak ismerkedésre, és ilyenkor nem a gyerekbe bökik, hanem valamelyik vállalkozó szülőbe a kanült, sóoldattal. A párom nem tülekedett a lehetőségért , így én nyertem meg a nemes feladatot, hogy kipróbálhassam, milyen a pumpaviselet. Azóta is rajtam van, és terveim szerint vele is alszom, sőt holnap viszem a dolgozóba, hogy kellőképpen át tudjam élni a helyzetet.
Csak nektek súgom meg, hogy itthon beböktünk egy kanült Daniba is, (ő kérte) de nem volt nagyon jó ötlet, mert fájt neki, és ki is kellett szedni hamar, mert még a víz is leverte. Érdekes, nekem nem fáj. Bár a hájréteg vastagsága azért némileg különbözik kettőnk hasán, az igaz... Lehet, hogy emiatt nem érzem én, és ő igen. Most eléggé parázok, hogy ha majd júniusban inzulinnal, élesben rátesszük, mi lesz, ha így fog fájni neki? Esetleg beszerzek addigra 45 fokos kanült, meg talán más helyen próbáljük meg belőni. Remélem, csak most találtunk el egy kényesebb pontot... Mindenesetre a lelkesedés Dani részéről kissé le is lohadt, és mondta, hogy köszi, de inkább nem kell a pumpa. :-(
Hát, igen. Dolgozunk az ügyön, most egy darabig jegeljük a bebökés témát szerintem, aztán remélem, legközelebb sikeresebbek leszünk.
Pumpás gyerkőcös anyukák, írjátok meg legyetek szívesek, hogy Ti hová lövitek be a kanült? Ill. milyen fajta kanül vált be?
És ha nem gond (miért is lenne gond?), hagyd a pumpát magadon legalább 3-4 napig.Így is van! Sőt, már ma is mutogattam.
Én már rántottam gatyót is, vagy a pumpa rántott kanült. Vagy iccaka körbecsavartam a derekam körül a csövet a forgolódással. Volt minden akció bőven. Drága pumpám egyszer koppant a fürdőszoba kövén, de nem sértődött meg. Rendes tőle.Ügyi vagy! Nekem se fájt, és én is viseltem 24 órát.
Aludtam, dolgoztam benne, egyáltalán nem zavart. (Persze Wc-zésnél mindig figyelnem kellett, nehogy lerántsam a gatyót a pumpesszal együtt)
)

Jaj, de jó végre -újra- itt lenni...
Most mennem kell, jön pár, konkrétan 6 erősen kiskorú lájtos szalonna sütésre... De olyat úgy sem tudnak, mint Kata Kisgyónon...
Pusszantásos, és most már napi rendszerességgel JÖVÖÖÖÖK! Úgyhogy... És ezt vehetitek fenyegetésnek!![]()
Valószínű ezért nem szereti a doki az otthoni beszúrást. Ezt nem mondta a Mariann nektek?![]()
...Most meg csússzál át a goglira, van ott neked üzike a hoznivalókról.Igen is, értettem vala... Csúúúúúszok! :-D
:grin: <!-- / message --><!-- sig -->Én anno, amikor megkaptam a pumpát, teljesen el voltam szállva magamtól no meg a kis kütyütől.
Egész nap ott figyelt a pumpa az övemen, akinek külön nem mutattam, fel sem tűnt. Pedig úgy rákészültem, hogy ha valaki megkérdi mi ez, azt mondom, ez a legújabb mobildizájn, az érintőképernyősök után most ez a menő
Öltözéskor, wc-n kicsit figyelni kell rá, kapcsoltam ide-oda közben, de amúgy tökéletesen együtt lehet élni vele, úgy tapasztalom. Aludni is hagyott a kicsike![]()
Nekem egyszer a vc mérőt nézték mobilnak. Hát tényleg olyan.Gábor, amikor először a kórházban látta a pumpát, megkérdezte Lillától (a tulaj), hogy 'Milyen fura mobilod van?'
Pusszantásos, és most már napi rendszerességgel JÖVÖÖÖÖK! Úgyhogy... És ezt vehetitek fenyegetésnek!:grin: <!-- / message --><!-- sig -->
:mrgreen:SZIA!Sziasztok!!
Nekem a pumpámat már elég sok mindennek nézték.A legáltalánosabb az mp3/mp4 lejátszó volt,de nézték már hőmérőnek,vérnyomásmérőnek és mobilnak.Már csak jókat mosolygom ezeken.
Valakivel elhitettem egyszer,hogy ez egy új technológiás mp4 lejátszó és nagyon drága,de elmondtam neki utólag,hogy nem az és nagyon jót nevettünk ezen.
Kitérve,nekem is most jobbak kicsit a cukraim mióta melegebb van,eddig katasztrófálisak voltak,most igyekszem nagyon kordában tartani.