'
A cukim saját megítélésem szerint jól alakul

ez persze nem jelenti azt hogy így is van.
Elég sok magas eredményem van.
Főleg azokon amikor már reggel magas értékkel indulok. Heti 2 nap 12-13-as cukival kelek, nem sikerül kikisérleteznem,hogy ha este 7 körülivel lefekszem, miért megy fel.
Lehet,hogy éjjeli hipom van,de ha éjjel rámérek 5-6 körül szokott lenni.Ha kevesebb Lantuszt adok be,akkor meg azért magas, ha többet hipozok egész nap... szóval hol így hol úgy.
Az itteni diabetic clinic teljesen gondozásba vett.
Mivel márciusban otthoni dokimmal megbeszélve lecseréltük az inzulinom Lantusz-Humalog
kombinációra, így itt is hozzá tudnak szólni az adagoláshoz.
Azóta nem voltam otthon, itt járok három-négy havonta.
Épp jövőhéten megyek, kiváncsi leszek az eredményemre, legutóbb 6.5% volt a HbA1C-m.
Itt minden alkalommal valami pluszt ellenőriznek, voltam szemfenék vizsgálaton, legutóbb a lábam ellenőrizték és szurkálták, illetve a "hangvilla-szerű" valamivel tesztelték mit érzek.
Mindent rendben találtak egyelőre.
Egy előnye van ennek az inzulin kombinációnak, beindult a várvavárt fogyás, ami az előző
hatszori eszegetéssel nem igazán jött be.
Összességében 14 kilót fogytam a legmagasabb súlyomhoz képest, úgyhogy van némi sikerélményem is , így néha vállon veregetem magam.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe magamról, ha tudtok ötletet adni a reggeli cukor jobb kordában tartásához köszönettel venném.

Ágicza