Köszi, Kata, a gyors választ

A végén reggel átállítottam a kütyüm óráját, egyszerre az egész órát. Mivel mostanság jó napjaimat élem (reggel is 4,5-ös vércukorral ébredtem), nem szórakoztam a 20 percekkel. Nem is ment 7,5 fölé egész nap!

Bocsánat, hogy tegnap bemutatkozás nélkül betoppantam, de annyira bepánikoltam, hogy mit kell csinálnom ma, hogy nem volt türelmem többet írni.
Magamról talán annyit, hogy 37 éve vagyok cukros, tehát nem vagyok kezdő. Pumpásként viszont igen! Soha nem voltak olyan jó értékeim, mint az elmúlt 4 hónapban - mindamellett, hogy egy évvel ezelőtt 103 egység inzulint kaptam, most 29-32 egységet adok! Számtalan dolgot tanultam meg a pumpás rendszer mellett!!! Számomra is döbbenetes, hogy ennyi idő után kellett, hogy kiderüljön számomra, hogy akkor jók a cukraim, ha szinte teljesen húsmentes étrenden vagyok. Szerencsére ez nem okoz nehézséget. Egyébként nagyon élvezem a pumpás életet

, a szabadságot, hogy végre nem kell reggeliznem, hogy addig alszom, amíg szeretnék stb. Na de ezeket az előnyöket Ti is tudjátok
Köszönöm a kedves fogadtatást

!