http://www.e77.hu/docs/Dcont_Optimum.pdf
46-48 oldalt tessék elolvasni.
A használati utasítást azért találták ki,hogy olvassuk,nem azért,hogy nyomja a fiókot.
![]()
... én se ezt a finomított verziót ismertemIgen. Ahogy az angol nyelv mondja: RTFM. "Read the fine manual". Mások szerint az F betű nem mindig "fine"-t jelent![]()
Multhéten megkeresett egy hölgy 1- es típusú cukorbeteget keresett 18-40 év között és ki kellett tölteni egy kérdőívet!
volt egy kép egy újfajta mérőkéről remélem itt vagyok az első aki látta.
Nagyon jó színekben volt és 850 mérést tárolt
-világított a sötétben
-számtangépre vihető adatkábele volt
-állítólag ellenáll a zord hidegnek melegnek
-nagyon finom ujj szúrója van
-kis vérigényűstb.
(Na azt megnézném!
Meg egy csomó jó dolgot leírt!
A végén mondtam a hölgynek hogy én nagyon sok mérőt ismerek és láttam és ha kipróbálhatom és látom ezt a sok jót akkor meg is venném!
Nem akadékoskodott velem látta ,hogy nem fog csak úgy meggyőzni!
Megpróbálok minden fontos infót megszerezni!

Én is nagyon várom a fejleményeket. Arra fontos, hogy rákérdezz, milyen csík való bele. Mármint hogy támogatott-e, ez a legfontosabb.Nagyon jó színekben volt és 850 mérést tárolt
-világított a sötétben
-számtangépre vihető adatkábele volt
-állítólag ellenáll a zord hidegnek melegnek
-nagyon finom ujj szúrója van
-kis vérigényűstb.
Megpróbálok minden fontos infót megszerezni!
HOgyan tudtál csíkot felíratni a havi 3 dobozon felül???? Lehet, hogy olcsóbban megúszhatnám a plusz 3 dobozt????
Képzeljétek el, hogy hogyan jártam tegnap.
Kb. 1 hónapja irattam a gyerekorvossal tesztcsíkot (nem a 9 dobozt és nem közgyógy terhére) tehát csak úgy "simán". A receptre rá volt irva, hogy 580 Ft a téritísi díj. A gyógyszertárban viszont 1580 Ft-ot fizettem érte. Kérdeztem is, hogy miért fizetek többet, mint ami a recepten van. és a patikus néni közölte velem. akiről eddig azt hittem, hogy jóban vagyunk, hogy biztosan nem frissitették a rendelőben a programot. Amire amlékszem, hogy mondta az aszisztensnő, hogy a héten volt frissitve.
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, bár sokaltam az összeget, hiszen a télen amig nem volt meg az igazolványunk addig is 500 Ft körüli összeget fizettem érte.
Majd folytatom.
.. Hát ha ez lehetséges és nem rendszerhiba, akkor megüt a guta... Soha semmilyen gyógyszert, meg semmi mást nem íratunk fel a közgyógy keretre sem (most lekopogtam), az megmarad ugye. Hát most már nagyon kíváncsi vagyok.Képzeld, nekem is mesélték, hogy a havi közgyógyos dobozon felül írattatnak fel rendszeresen tesztcsíkot receptre, elkerülve a teljesáras pótlást. Én is úgy tudom, hogy ez nem lehetséges, de van ahol ez működik. Nem tudom, ez a rendszeren való hiba kihasználása vagy mégis lehetséges???
Akkor lehet, hogy ha 5,0-át mér, akkor az csak 4,0, és ezért érzem olyankor magam furcsán?Lehet hogy megoldottam a kérdést ... nem tud olvasni/gépelni a patikus ...
ha jól tippelek akkor
nektek Optimum Teszt csíkot írtak fel, aminek a térítési díja tényleg 584 Ft ...
a patikus viszont Optium Plus csíkot számolt, aminek a támogatott ára most 1723 Ft
(az Oep online adatbázisa szerint) ...
Hát ha ez lehetséges és nem rendszerhiba, akkor megüt a guta... Soha semmilyen gyógyszert, meg semmi mást nem íratunk fel a közgyógy keretre sem (most lekopogtam), az megmarad ugye. Hát most már nagyon kíváncsi vagyok.
, gondoltam, majd később...Képzeljétek el, hogy hogyan jártam tegnap.
Kb. 1 hónapja irattam a gyerekorvossal tesztcsíkot (nem a 9 dobozt és nem közgyógy terhére) tehát csak úgy "simán". A receptre rá volt irva, hogy 580 Ft a téritísi díj. A gyógyszertárban viszont 1580 Ft-ot fizettem érte. Kérdeztem is, hogy miért fizetek többet, mint ami a recepten van. és a patikus néni közölte velem. akiről eddig azt hittem, hogy jóban vagyunk, hogy biztosan nem frissitették a rendelőben a programot. Amire amlékszem, hogy mondta az aszisztensnő, hogy a héten volt frissitve.
Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, bár sokaltam az összeget, hiszen a télen amig nem volt meg az igazolványunk addig is 500 Ft körüli összeget fizettem érte.
Majd folytatom.
Képses volt a múltkor úgy oda adni 1500 -ért a csíkot, hogy előtte 2 nappal vettem egy teljes árút, mert az utolsó doboz a kocsiba maradt, ami elment apával Siófokra.
Undórító és egyben felháborító, hogy két gyógyszertár között, ami kb. 250 méterre van egymástól ennyi különdbség legyen.
) Ez tényleg felháborító!