christina
Őstag
Természetesen Chrisinát is be kell vonni.![]()
TUDOM, hogy Christina is benne van!![]()
Hogy ti miket tudtok, amit én nem is sejtettem!
Na egye fene, persze hogy igen, naná.
Természetesen Chrisinát is be kell vonni.![]()
TUDOM, hogy Christina is benne van!![]()
Zsuzsa, pont ugyanezeket az érveket hozta fel a Roche is a tárgyalásokon, ahol megpróbált valami elfogadható konszenzust kialakítani.Mindenképpen mellettetek állok és támogatom a kzdeményezéseket én is. Mi most még nem vagyunk érintettek, sőt jövőre pumpát kell újra igényelnünk és örülök hogy mérséklődött a költség, de meddig? Vannak ismerőseim akik a felnőtté válás kapujában vannak, ill. a gyermekeik, kamaszok, és pumpások, bizony hamarosan egy két év múlva emelkedett áron fognak hozzá jutni, mert ugyebár a felnőtt korral nem jár együtt a kereset, ugyanúgy a szülő fogja finanszírozni. Nem szabad ilyen megkülönböztetést tenni, ezek a számok borzasztóan magasak, ki fogja felnevelni a felnőtt cukorbeteg gyermekeit, ha ő nem tudja magát megfelelően anyagiak hiányában kezelni, és a szövődmények kezelése mégtöbbet von el a családtól, kiesik a munkából, romlik az egészsége és stb... maximálisan mellettetek állok.
Sziasztok!
Bocsi ez nem ide illő téma de Christinától szeretnék kérdezni.
Ha jól olvasom neked medtronicos pumpád van ?
Szeretnék eggy olyant kérdezni töled hogy nem -e tudsz nekem segiteni?
Abban hogy kisfiamnak bálintnak is pumpája lessz de ö neki accu-chek spirit és ahhoz nincs övtáska.
Nézelödtem a neten és a medtronic oldalon találtam övtáskát ami mindeggyik pumpához jo de semmi elérhetöséget nem találtam.
Ebben kérném a segitségedet ha tudnál nekem valami elérhetöséget adni ahol meg tudnám rendelni leirtam a cikszámot mindent rola de cim nincs ahol meg tudnám rendelni,vagy eggy telefonszámot ahol utána tudnék járni.
Elöre is köszönöm és bocsi hogy nem ide illő a téma még egyszer.
Szia kisnyuszi!
Nem nekem, a fiamnak van Medtronicos pumpája.
Én igazából telefonon adtam le a megrendelést a képviselőnkön keresztül, email elérhetőséget én sem tudok.
Szerintem az alábbi telefonszámon tudnak segíteni neked.
Medtronic Hungária Kft.
1123 Budapest
Alkotás u. 50
Tel: (+36 -1) 889-0600
Fax: (+36-1) 889 - 0699
Szia christina!
Nagyon szépen köszönöm a segitséget irtam nekik e-mailt most.
Bocsi azt hittem te vagy diabos ,neked is a kisfiad mondjuk nálunk mind a ketten én is az vagyok.
Még egyszer nagyon köszönöm.
Nekünk még nincs pumpánk és nem kísértük figyelemmel a változásokat, de ez nagyon igazságtalan dolog. Nem lehetne aláírást gyűjteni és petíciófélét beadni az uj miniszternek. Bár most fogalmam sincs ki az.
Gábornak (pumpa trénerem) már megpendítettem a leendő akciónkat, egyelőre nem válaszolt, hogy tud-e jönni. Amint van infom, írom.Én ezt szeretném valahogy elérni, ezért kellene először is összegyűlni többen és átbeszélni, mérlegelni a lehetőségeinket. Remélem, hogy augusztusban erre sort tudunk keríteni!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem a pumpa használó kisgyermekes szülőkhöz!
Fél évre pontosan hány darab kanült ír fel Nektek az orvos???
10 doboz/ 6 hó a szerelék, 6 doboz / 6 hó a tartály.
Sziasztok.Horvátországba szeretnék menni nyaralni,de nem tudom mi kell a pumpához.(papírok stb...)Aki tudja kérem írja meg nekem az email címemre.Köszönöm.

De ide is fel fogom rakni, hátha Másnak is segítség lesz!

Azaz, 100 darabot? Jól értem?
Sziasztok!Szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek pumpával külföldre utazásról?Mi van ha elromlik stb.?Horvátországba szeretnénk utazni de félek tőle!