Drága Sidike!
Itten szeretném megköszönni, hogy ilyen különleges örömöt szereztél mindannyiunknak az egyenpólóval.![]()
Nekem ez egy életre szóló örömöm![]()
Drágaszágaim
Nagyon örültem mindenkinek! És nagyon jó volt ennyi barátomat egyenpólóban látni 
Drága Sidike!
Itten szeretném megköszönni, hogy ilyen különleges örömöt szereztél mindannyiunknak az egyenpólóval.![]()
Nekem ez egy életre szóló örömöm![]()
Nagyon örültem mindenkinek! És nagyon jó volt ennyi barátomat egyenpólóban látni 
Rohanok, tolom a bringát, mert fél óra múlva találkám van a tréneremmel.![]()
Ház izé, öööö, nőből van.![]()
Pedig Marikának hívják... 

Tényleg?!Pedig Marikának hívják...
![]()
Vége a "hivatalos" rendezvényeknek, ma Kaposváron volt a diabétesz világnap. Holnap elkezdhetem az új Dr.Info-t szerkeszteni![]()
Juhéjj, készül a zújabb... 

Áááááááá,Ajjajjaj, lehet, hogy valami rosszat szólottam?!![]()
![]()

Tekenyőske nem bánt(ós), csak ijesztget(ős) 

Nagy nyugodtan feleli Mátém, hogy jaj, el is felejtette mondani, hogy az iskolai versmondóversenyt már megnyerte, és most megy egy másik versenyre, úgyhogy a nyakkendőjét is készítsem elő... 

közben a verset is elmondta. 
testületileg szurkolunk neki, igaz, többiek??
Ma reggel szembesültem azzal a ténnyel, hogy Mátém ma versmondó versenyre megy...
Tegnap, mikor az iskolából Mátém hazaért, nem voltam itthon, csak este 10 körül értem haza. Ilyenkor Kispapa szokta másnapra "felkészíteni" a kiskorúakat. Na, most az egyszer nem nézte meg az üzenőfüzetet, valahogy kimaradt... Én meg ugye abban a hitben voltam, hogy minden át van nézve.
Ma reggel, ahogy rakom el Máté kajáit, gondoltam, belenézek én abba az üzenőbe... Erre látom ám, hogy ma ünneplőben kell menni, mert versmondó versenyre megy a gyerek, meg későn érnek haza, "vidékre" mennek, úgyhogy kaját bőven rakjak Neki, és a gyerekeket egyenként haza is hozzák...
Kérdezem Mátétól, hogy hogy is van ez, ki szólt Neki, és egyáltalán milyen verset fog Ő mondani?!Nagy nyugodtan feleli Mátém, hogy jaj, el is felejtette mondani, hogy az iskolai versmondóversenyt már megnyerte, és most megy egy másik versenyre, úgyhogy a nyakkendőjét is készítsem elő...
Hát, ez a gyerök nem semmi... Azért még a nagy készülődés-nyakkendőzés-kispapadezodorlenyúlás-hajbezseléz-nekemleesikazállaméscsaklesekközben a verset is elmondta.
De még mindig nem jöttem rá, hogy mikor tanulta... Szerintem jobban nem is választhattunk volna, mint hogy színjátszás tanfolyamra írattuk be (kötelező művészeti alapoktatás keretén belül...).
![]()

ez azért elég kemény!!!!!!!!!én ma délelőtt ettől kezdtem el visítva röhögni ... Kár hogy még melóztam :d :d :d
http://maria.blog.hu/2010/11/23/jegesmedve_hoviharban
Tádám! Mátém második helyezett lett a versmondó versenyen!Az egész iskolából 3 gyereket vittek, egy nyolcadikos és egy negyedikes gyermeket, meg Mátémat.
Hát, kíváncsi vagyok, mivel és mikor lep még meg ez a kölök...![]()