Pl.: Erről a glukoz monitorról még nem is hallottam, érdekes lehet a folyamatos 3 percenkénti méréseredmény.
Szia Naty77!
Hát igen, éppen ma a munkahelyemen egyik kollégám mesélt nekem erről, (én nem láttam a műsort) meg hogy mit vesződök én a szigorú diétával meg minden, amikor így is lehet, meg hogy ő csinálja jól.Szóval nem csak neked volt ilyen érzésed a látottaktól, valóban megdöbbentő lehetett. Még jó hogy nagyon ritkán nézek tv-t.
![]()
Ha a bénaság fájna én már órdítanék.Azt írja hogy érvénytelen fájl.
A műsort sajna én sem láttam, de félő, hogy sokan viszont igen....
Nekem tegnap mondta (már sokadjára) a dokim, hogy próbáljak meg nagyobb rendszert vinni az életembe, és szedjem össze magam, mert nagyon kaotikusak az értékeim. Épp csak azt nem mondta, hogy szétszórt vagyok, mint a műtrágya.
A pumpával hiába javultak sokat az értékeim, a pumpa adta szabadságot én nem tudom annyira kiélvezni, mint amennyire a pumpával lehetne. Rakjam rendbe a cukimat, és nem bánja, ha lazábbra veszem a figurát. Ne nyomkodjam állandóan a pumpát (korrekció). Tímeácska, mintha te már mondtad volna.
Hát mit mondjak, ha tetszik, ha nem, igaza van, Tímeácska igazad van.
Tímeácska, beígérted, hogy rácsapsz a kezemre, ha sokat bizergálom a pumpát, hát itt lenne már az ideje.
.... és akkor ilyet leadnak a tv-ben?
Na, akkor találkozzunk csak!Biztosan meg is kapod a kézrácsapást! Ne legyél türelmetlen! Mert az vagy, ezért birizgálod azt a kütyüt, ha kell, ha nem!
De azért legyél bizakodó, már most sokkal jobbak a cukraid, mint 2 hónappal ezelőtt! Mert ez így van!
![]()
Nézd csak mit találtam Neked, Nektek! (Na nagyon messzire nem kellett mennem)
http://diabetesonline.hu/2008-januar-februar/az-intenziv-inzulinkezeles-iskolaja-7.html
Köszike, nem lehet, hogy nekem egy tamagocsit (nemtom hogy kell leírni) kellene nyomkodnom?
Azért is rendbe rakom magam. Mindenki 'megláthassa!
De azért legyél bizakodó, már most sokkal jobbak a cukraid, mint 2 hónappal ezelőtt! Mert ez így van!
![]()
ÁtmÁsoltam Worldbe.van Aki Tett MÁr Fel Ilyen Dokumentumot Mert Nekem Mindig Azt Írja Ki Hogy ÉrvÉnytelen FÁjl.kezdek BerÁgni.Meli
Erről bővebben írtam a http://drinfo.hu/forum/blog/szentgyorgyipal/11 március 2. és 3.-i blogbejegyzésemben, valamint a 12., 15. és 39. bejegyzéseimben. Ki lehet másolni a LiteLink-kel készített diagramokat is, de célszerűbbnek tartom az adatok kimásolását egy programozott Excel fájlba és így készíteni el a diagramokat. Erről rgyörgy is írt neked. Az elkészített Excel fájlt pedig a beidéző oldalnak az alján levő "Csatolás manager"-rel lehet feltenni. Ha a LiteLink által készített diagramot akarod kimásolni és feltenni, akkor másold ki jpg képfájlba, ne Wordbe, és mint képfájlt csatold a beidézésedhez.Segítség !Vettem Lite -Linket de nem tudom hogy kell ide feltenni az eredményeimet.
:shock:A minap elkaptam a tévében egy "sztárt", aki vall a cukorbetegségéről, közben egy diétás cukrászdában ülnek és sütiket fal be egymás után... majd farmeren át a combjába szúrt, végül kieselőadást tartott, hogy ő nem túl jó beteg, mert nem méri gyakran a cukrát.
nekem totálisan az jött le ebből a pár perces beszélgetésből, hogy itt vagyok én a híres ember, élek vígan ész nélkül, de ez így tök jó, utánozhattok...
nagyon megdöbbentő volt! :shock:
A műsort sajna én sem láttam, de félő, hogy sokan viszont igen....
Nekem tegnap mondta (már sokadjára) a dokim, hogy próbáljak meg nagyobb rendszert vinni az életembe, és szedjem össze magam, mert nagyon kaotikusak az értékeim. Épp csak azt nem mondta, hogy szétszórt vagyok, mint a műtrágya.
A pumpával hiába javultak sokat az értékeim, a pumpa adta szabadságot én nem tudom annyira kiélvezni, mint amennyire a pumpával lehetne. Rakjam rendbe a cukimat, és nem bánja, ha lazábbra veszem a figurát. Ne nyomkodjam állandóan a pumpát (korrekció). Tímeácska, mintha te már mondtad volna.
Hát mit mondjak, ha tetszik, ha nem, igaza van, Tímeácska igazad van.
Tímeácska, beígérted, hogy rácsapsz a kezemre, ha sokat bizergálom a pumpát, hát itt lenne már az ideje.
.... és akkor ilyet leadnak a tv-ben?
Erről bővebben írtam a http://drinfo.hu/forum/blog/szentgyorgyipal/11 március 2. és 3.-i blogbejegyzésemben, valamint a 12., 15. és 39. bejegyzéseimben. Ki lehet másolni a LiteLink-kel készített diagramokat is, de célszerűbbnek tartom az adatok kimásolását egy programozott Excel fájlba és így készíteni el a diagramokat. Erről rgyörgy is írt neked. Az elkészített Excel fájlt pedig a beidéző oldalnak az alján levő "Csatolás manager"-rel lehet feltenni. Ha a LiteLink által készített diagramot akarod kimásolni és feltenni, akkor másold ki jpg képfájlba, ne Wordbe, és mint képfájlt csatold a beidézésedhez.
Kedves Gretta!... Vércukormérőhöz kell kötni és onnan veszi az adatokat ....
Hétfőn tudom meg a HbA1c-met, addig még 3-at kell aludnom. 9,2 alatt kell lennie (sokkal)!!!
Hát nekem is azt mondta a dokim anno, hogy amíg állítgatják a pumpát ne nagyon korrigáljak, mert az igencsak bezavarhat... Úgyhogy vegyél erőt magadon és ne nyomkodd állandóan. Arra ott a telefon))