Erre én pedig azt mondom, hogy jó pap is holtig tanul! A mai világban minél több "papírt" be kell gyűjteni -ha lehetőség adódik rá...-, hátha tud is boldogulni valamelyikkel az ember...
Nekem is egy "kilengés" az eü. pálya... Én nemzetközi gazdálkodás szakon végeztem, elég messze van az egészségügytől... Vagy a nemzetközi gazd. a kilengés? Na, ezen még gondolkodnom kell... :-D Mellette még van 1-2 végzettségem, úgy mint mérlegképes könyvelő, virágkötő (ezeket "csak úgy" elvégeztem, hátha jó lesz még valamire... :-D). Emellett még tanulok, vagyis, 1 évet kihagytam, most megyek vissza a padba... Asszem... Bár, nem tudom, az iskolát (kommunikáció és médiatud. szak.) a családot, és a munkámat hogyan tudom összeegyeztetni... Mindemellett tervbe van véve a diab. szakápolói is... De most túl sok lenne ez mind, így egyszerre... Öregszem... :-D Pedig volt olyan, hogy egyszerre, egy időben 3 iskolát faltam... De már nem bírnám... Majd meglátjuk... Iskola kérdésében is el kell döntenem, hogy a szívemre, vagy az eszemre hallgatok...
Nem villamos. Vonat!![]()
![]()
...Én is gondolkodom a diab. szakápoló szakon, csak nem nagyon találtam sulit. Illetve egy fizetőst tavasszal, de nem tudom a munkámmal összeegyeztetni, főleg a sok gyakorlatot! :-(
Más az eü.-n belül nem nagyon jutott eszembe, a főiskolának meg nem látom sok értelmét, inkább szakosodnék valamilyen irányba.

Na,hát alakul itt az ország legtutibb teamje!
Vigyázat!Lesz egy kis meló...:mrgreen:
Erre én pedig azt mondom, hogy jó pap is holtig tanul! A mai világban minél több "papírt" be kell gyűjteni -ha lehetőség adódik rá...-, hátha tud is boldogulni valamelyikkel az ember...
Nekem is egy "kilengés" az eü. pálya... Én nemzetközi gazdálkodás szakon végeztem, elég messze van az egészségügytől... Vagy a nemzetközi gazd. a kilengés? Na, ezen még gondolkodnom kell... :-D Mellette még van 1-2 végzettségem, úgy mint mérlegképes könyvelő, virágkötő (ezeket "csak úgy" elvégeztem, hátha jó lesz még valamire... :-D). Emellett még tanulok, vagyis, 1 évet kihagytam, most megyek vissza a padba... Asszem... Bár, nem tudom, az iskolát (kommunikáció és médiatud. szak.) a családot, és a munkámat hogyan tudom összeegyeztetni... Mindemellett tervbe van véve a diab. szakápolói is... De most túl sok lenne ez mind, így egyszerre... Öregszem... :-D Pedig volt olyan, hogy egyszerre, egy időben 3 iskolát faltam... De már nem bírnám... Majd meglátjuk... Iskola kérdésében is el kell döntenem, hogy a szívemre, vagy az eszemre hallgatok...
Hát eddig is tudtam, hogy nem semmi vagy!
Ennyi tanulmány nem ártott meg? Vagy ez a mostani állapot a szövődmény?:lol:
Viccet félretéve!
Én is gondolkodom a diab. szakápoló szakon, csak nem nagyon találtam sulit. Illetve egy fizetőst tavasszal, de nem tudom a munkámmal összeegyeztetni, főleg a sok gyakorlatot! :-(
Más az eü.-n belül nem nagyon jutott eszembe, a főiskolának meg nem látom sok értelmét, inkább szakosodnék valamilyen irányba.
De a Tímeácska már megígérte...
és én meg már ráadássul már el akartam kezedeni alkudozni,hogy de ne a sárgát,hanem a pirosat...:???:
No jó,ha vonat,akkor vonat...
Lehetne villamos formájú vonat?
De nem az a sárga,hanem az a piros...De tuti nem baj,hogy vonat!!!
![]()
Bedobsz egy felest, vagy kettőt, és annak nézed, és olyan színűnek nézed, amilyennek csak akarod.
Ha nem sikerül, ne aggódj, viszek egy gumikalapácsot....., garantálom utána a formát is, színt is. He-he
Tímeácska!Mi jártunk nefrológiára sokat,csak eredménytelenség miatt abbahagytam.Most kezdjük előlről a kivizsgálásokat,hátha kiderül valami.De nem is ez a lényeg.Én a Bethesda gyermekkórház nefrológiájára jártam és teljesen meg voltam vele elégedve.Ugyan az időpontban volt csuszi,de ez azért van,mert senkit nem dobnak ki és alaposan körüljárják a témát.Egy doki van csak ott ezügyben,de időpontot kell kérni.Ez a Bethesda száma,és ott kell mondani,hogy időpontot szeretnél a nefrológiára.Akkor majd kapcsolják-asszem-az ambulanciát,de ne ijedj meg,nem hallotta félre a hölgy,hanem ott dolgozik az asszisztens,aki az időpontot ki tudja osztani.
Ajjaj!Ha csak ilyen megoldások léteznek,inkább lemondok róla!
Visszaszívok mindent, legyen piros, sárga, kék, bármit megoldunk. Bízz bennünk, bennem.
Mit jelent az aktív?
Vettünk egy nagy levegőt, és megléptük, amit már régen kellett volna - váltottunk. Igaz, hogy ezentúl 60 km-t utazunk a kezelésért, de emberileg már az első alkalommal sokkal többet kaptunk. szerintem a régi helyünkön pezsgőt bontanak. Nem volt könnyű döntés, de valamit már tenni kellett.