Ünnepeljünk!

tímeácska

Őstag
:dr_24::dr_24::dr_24:a receptet Misamaci!
Na, holnap meggyártom ezt is, meg összedobok mellé egy diótortát (holnap lesz Sára szülinapja). Én leszek a konyatünci! [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
:dr_33::D:D:rohog:
[/FONT]

sünike

Új tag
Szerintem ennél egyszerűbb süti már nincs is :D
kell hozzá
háztartási keksz (célszerűen szögletes)
tejföl
citrom
gyümölcs (pl. banán)
gyümölcszselé v. tortazselé

1 réteg kekszet elrendezek a tepsi (sütőlemez) alján
a tejfölbe belereszelem a citrom héját, belekeverem a levét
a kekszeket megkenem a tejföllel
újabb réteg keksz
újra megkenem
szeletelt gyümölcs a tetejére
behúzom a zselével, pihentetem amíg a keksz megpuhul és :dr_104: :rohog::rohog:

és ha ez így megy tovább, pár elegáns csapással könnyedén repkedek .... a'la Dumbo :dr_124::rohog::rohog::rohog:
Ezt a receptet ugyan citrom nélkül,de a receptek rovatba egy Hangya mán leírta.Senki se nem olvasta ottan?:(:(:(

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Drága Egyetlen Mackóm!
Boldog névnapot kívánok, tavasszal is ősszel is.
:)

Csatolások

• 1060_91c88943f1b2a9bf98af76f4e3afcbe2_small.jpg
    1060_91c88943f1b2a9bf98af76f4e3afcbe2_small.jpg
    11.2 KB · Olvasás: 1

misamaci

Aktív tag
Ezt a receptet ugyan citrom nélkül,de a receptek rovatba egy Hangya mán leírta.Senki se nem olvasta ottan?:(:(:(

Akkor ezért emlékeztem rá, hogy mintha már láttam volna valahol ;) :hurra: .... próbáltam is keresgélni, de persze nem találtam meg .... bocsi .... amúgy már évek óta csinálunk mi is ilyet (és szerintem próbáld ki citrommal is... egész más lesz tőle a "krém")

somcsika

Aktív tag
Kedves Mindenki!

Köszönöm a jókívánságokat :dr_24::dr_24:.... és - amúgy sem kicsi - füleim rángatás által történő átméretezését :D:D
Ma nem készültem semmi finomsággal (na jó! egy tepsi kekszes-banános azért van :D:D:D) .... egyrészt nemsokára beindul a családban a szülinapok sorozata (öcsém, anyu, én ...) :D:D:D ... másrészt az igazi névnapom szeptemberben van :D:D

Nem szeretnék így utólag ünneprontó lenni, de ugye én megmodtam.;)

somcsika

Aktív tag
Akkor ezért emlékeztem rá, hogy mintha már láttam volna valahol ;) :hurra: .... próbáltam is keresgélni, de persze nem találtam meg .... bocsi .... amúgy már évek óta csinálunk mi is ilyet (és szerintem próbáld ki citrommal is... egész más lesz tőle a "krém")

Húsvét előtt én is raktam fel a receptek közzé sütés nélkül készíthető süteményeket (általában babapiskotából és kekszből ill. darált kekszből készülteket). Ott is van egy hasonló és sok másmilyen is.
Az almatortát meg"sütöttem" a szülinapomra és az nagyon finom lett, rögtön aznap rá is kellett duplázni.

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Drága Molli!
Névnapod alkalmából szeretettel köszöntelek!

Csatolások

• 1235670469nevnap%2813%29.jpg
    1235670469nevnap%2813%29.jpg
    77.3 KB · Olvasás: 3

tímeácska

Őstag
Hú, tényleg, ma van Molli névnapja :)oops:)...
Sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából, kedves Molli! [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT][FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica]
[/FONT]

blaci

Őstag
Boldog Névnapot!

Kedves Molli!
Nagyon-nagyon mosolygós, örömteli és Boldog Névnapot kívánok neked…!
Üdv.,
Laci …aki :dr_175:!

borka

Őstag
Kedves Molli !
Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk

Borka, Sándor

Csatolások

• DSCF1410.JPG
    DSCF1410.JPG
    497 KB · Olvasás: 2
Oldal tetejére