Gondoltam ma rájad. Igen, emlékszem amikor odaírta. Gondolom azért, hogy tudja ki fia borja vagy.
És kell még menned? naná, hogy kell. Írt ki vizsgálatokat? És megdícsért a naplóvezetésed miatt?
Szűkszavúkám, bontakozzá mán ki.
Há má akkor tudom mé csuklottam egész nap!

Hát... még kell mennem, mert a laborpapírkát vissza kell vinnem.Ja.Adott két hetet,hogy önként és dalolva menjek a kínzásra.He-he.28-án lesz a kontroll 4-kor.Na,ha még azután is élni fogok,akkor nagy valószínüséggel meg tudom mondani,hogy tudom-e azt,amit most még nem tudok,történetesen azt,hogy mi a baj!

Bár ez nem 100%,mert a doki kicsit legyintett,amolyan "még nem biztos,hogy ennyivel megússzuk" stílusban és rögtön kiltásba helyezett egy éhség próbát is,ami nem tudom,hogy melyik fán terem,de nagyon rosszul hangzik,amit meg találtam neki jegyezni,mire kiröhögött...

De aztán megint legyintett amolyan "nem is biztos,hogy szükség lesz rá" stílusban.Félek,csak meg akart nyugtatni,nehogy ott mindjárt legyek rosszul még csupán az ötlettől is,hogy nekem (NEKEM!) nem akarnak ennije adni...
Tetszett neki a napló,és mondta,hogy extrém alacsony nincs benne.Mondtam neki:igen,ez a diéta ideje.Kérdezte,hogy használt-e,mondtam neki,hogy abszolút.Kb 3 nap után fényes eredménye volt.
Ja, a blogban írtam 1-2 dolgot a papírkámról is.
Egyébként meglepően barátságos volt a helység.Nem is volt kicsi,sötét,félelmetes oroszlán-barlang,és senki nem akart megenni.Sőt!

Na,úgyhogy most nagyon boldog vagyok!!!