A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ma letekertük a bringatúra 35 km-ét. A teljes Vizidezodor család lejött, osztán egy jót welneszeltünk az élményben. Ja, és ifjabb Vizideoval versenyt hipoztunk.

Zsu77

Új tag
Ma voltam dokinál és még mindig élek! :D

Kata!Puszka!A nevem mellé oda volt jegyezve a te neved is a doki naplójába! ;)

vighkata

Ma voltam dokinál és még mindig élek! :D

Kata!Puszka!A nevem mellé oda volt jegyezve a te neved is a doki naplójába! ;)
Gondoltam ma rájad. Igen, emlékszem amikor odaírta. Gondolom azért, hogy tudja ki fia borja vagy.
És kell még menned? naná, hogy kell. Írt ki vizsgálatokat? És megdícsért a naplóvezetésed miatt?
Szűkszavúkám, bontakozzá mán ki.

Zsu77

Új tag
Gondoltam ma rájad. Igen, emlékszem amikor odaírta. Gondolom azért, hogy tudja ki fia borja vagy.
És kell még menned? naná, hogy kell. Írt ki vizsgálatokat? És megdícsért a naplóvezetésed miatt?
Szűkszavúkám, bontakozzá mán ki.

Há má akkor tudom mé csuklottam egész nap! :cool:
Hát... még kell mennem, mert a laborpapírkát vissza kell vinnem.Ja.Adott két hetet,hogy önként és dalolva menjek a kínzásra.He-he.28-án lesz a kontroll 4-kor.Na,ha még azután is élni fogok,akkor nagy valószínüséggel meg tudom mondani,hogy tudom-e azt,amit most még nem tudok,történetesen azt,hogy mi a baj!:cool2:
Bár ez nem 100%,mert a doki kicsit legyintett,amolyan "még nem biztos,hogy ennyivel megússzuk" stílusban és rögtön kiltásba helyezett egy éhség próbát is,ami nem tudom,hogy melyik fán terem,de nagyon rosszul hangzik,amit meg találtam neki jegyezni,mire kiröhögött...:cool:
De aztán megint legyintett amolyan "nem is biztos,hogy szükség lesz rá" stílusban.Félek,csak meg akart nyugtatni,nehogy ott mindjárt legyek rosszul még csupán az ötlettől is,hogy nekem (NEKEM!) nem akarnak ennije adni...
Tetszett neki a napló,és mondta,hogy extrém alacsony nincs benne.Mondtam neki:igen,ez a diéta ideje.Kérdezte,hogy használt-e,mondtam neki,hogy abszolút.Kb 3 nap után fényes eredménye volt.
Ja, a blogban írtam 1-2 dolgot a papírkámról is.
Egyébként meglepően barátságos volt a helység.Nem is volt kicsi,sötét,félelmetes oroszlán-barlang,és senki nem akart megenni.Sőt!:D
Na,úgyhogy most nagyon boldog vagyok!!!

borka

Őstag
A mai nap nem kis öröme,hogy Tímeácska ÚJRA köztünk van. :p
Remélem nem hagysz többé magunkra ilyen hosszú időre.
Sok-sok puszi mindketőtöknek.
A talin, ugye beszámolsz mindenről?

Zsu77

Új tag
Hu.Hát csak egy kissé maradoztál le... :D
Megpróbálom pontokba sorolni!(persze...nem biztos,hogy sikerül,de azért...na mindegy)
Szóval:
1.alacsony cuki (ez lennék itten én egymagam...ja,meg a rosszullétek-de eztet tudod)
2.dokival sikerült taliznom ősszel,és mondta,hogy tartsak GI diétát
3.(na kitalálod?)Tartottam
4.minden Happy(én is)
5.kimaradt a mensim,meg amúgy is hülye volt már egy ideje,meg most is valami még mindig nem klaff
5/b.nőgyógyásznak mondom mi van cukkerral,lehet-e attól(gondoltam veszi lapot és ír beutalót laborba.) lapot nem vette,de elküldött,hogy előbb tegyem rendbe a cukort,aztán beszélgessek vele a mensi gondokról.Jó.Akkor rendbe rakom.Majd én.Meg még mi...
6.Elkezdette magát fent felejteni-no azért nem annyira,még mindig teljesít a cukim(gyorsteszt A1c: 5,9-dönörű! :D )
7.Azért én beto*tam: ir-pcos-világvége
8.bekunyiztam magam a dokihoz
9.az a Kata nélkül nem ment
10. három hét cidri(jajj nekem saját időpontom van a diab-ra-biztos kihajít...mint a...a...macskát...vagy a kutyát...vagy a...legalább repülni tudnék)
11.lsd:1706 hsz! :D
Így jóóóó? :D

Aztán micsász erre fele?No és hogy vagyol?Most már remélem többet leszel!;)

vighkata

Ma megyünk a kollégákkal kerti partira. Kaja, pia, haverok, kannás bor. Vagyis holnap gumikalapács.

vighkata

He-he.28-án lesz a kontroll 4-kor.:D
Na,úgyhogy most nagyon boldog vagyok!!!
Megpróbálom 28-ára beíratni magamat, bár nekem emilben az mondta a doktor, hogy 3-4 hét múlvára írassam be magamat. Majd megnézetem a lányokkal, hogy az a nap mennyire sűrű.

pusimelu

Őstag
Mai napom öröme hogy megyünk nyaralni!!!!!!!!!!Igaz csak augusztusba de megyünk!
Még fontosabb hogy a doktornéni sem evett meg ma voltam kontrolon!Március szuper április hát!?
Aztán azt mondta hogy nem olyan rossz ez.Átbeszéltük és kaptam beutalót a szemészetre mert már megint eltelt egy év.
Szóval ma jó napom van!Meli

Zsu77

Új tag
Meli ez szuper!Hova mentek? :rolleyes:

Én megaszontam...!Látod? :rolleyes:
Aztán hozzad ám a szemészetről a szuperjó hírekeket is! ;)
:D

vighkata

Papucska!
Jó nyaralást, az edzés hozzá a pali tali lesz. A szemészeten pedig biztosan minden oké lesz, ez csak rutin vizsgálat, de fontos.

Oldal tetejére