Olvastuk Katát, Gábor megszólalt: Egészséges életmód, ja! Hát, ha látták volna a diab.találkozón a szalonnás tükörtojásos csodát!:mrgreen:
Olvastuk Katát, Gábor megszólalt: Egészséges életmód, ja! Hát, ha látták volna a diab.találkozón a szalonnás tükörtojásos csodát!:mrgreen:
Ma végre én is megvettem, jól el is olvastam, Katánkat jól meg is néztem csudifotónÉn lenni büszke!!!
Nálatok a zöt pont. Ahhoz képest, hogy a szövegem teljesen át lett fogalmazva, el lett véve belőle...Hogy a jó kis bükiről ne is beszéljünk :wink:
, meg a bükkit
, be sem raknak Te teknyőske!! Te hogy kerültél az ujságba?Nálatok a zöt pont. Ahhoz képest, hogy a szövegem teljesen át lett fogalmazva, el lett véve belőle...Képzeljétek, ha még be is vallom a szalonnás tükitojit
, meg a bükkit
, be sem raknak
, és nem lenni csudifoto sem :evil:.
Jó tanács van, tessék betartani :lol::shock:!!
Egy diab pályázatom (nem ami itt volt a drinfo-n) alapján megkeresett a magazin újságírója, hogy belemennék-e egy riportba. Nagyjából felvázolta, hogy mi lesz a téma, meg ki adnak riportot. Halmos Tamás prof neve nekem elég volt ahhoz, hogy igen-t mondjak. Csak azt bánom, hogy az eredeti verzióban a dietetikus Gyurcsáné Kondrát Ilona volt, de a magazinba már nem őt tették. A nem rég végzett edukátoroknak ismerős a neve, mert Ili tanított is, és vizsgáztatott a tanfolyamon.Te teknyőske!! Te hogy kerültél az ujságba?Pőmpásné
![]()
Magyar Posta... Mint a villám, nem?Mai napom öröme, hogy a postás bácsi bedobott egy képeslapot a postaládámba. Pumpásék üdvözöltek BalatonfenyvesrőlKöszi, hogy gondoltatok rám!
![]()
Most 4 szemügém van.
Mikor lesz mán a tali? Úgy raknék mán arra a tűzre egy kis venyigét :roll:.
Inkább megtanulok venyigét gyűjteni, és tűz-t rakniMár le is amortizálnád gyorsan, hogy ne legyen 4?![]()
Hát persze, hogy bekiabáltam, meg azt is, hogy te üzened8)Remélem bekiabáltad amit üzentemés jól érezted magad! Mai napom öröme, hogy Kata eljutott Quimby koncertre
![]()
Juhéjj, sasolok ezerrel, a mi galambunk úgyis nagyon rendi, időben jön.Na mi? Hát csak ismételni tudom önmagam: Kész az újságjövô héten nézhetitek a postagalambot
![]()
Na mi? Hát csak ismételni tudom önmagam: Kész az újságjövô héten nézhetitek a postagalambot
![]()