A mai napom apró öröme...

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Sms-eztem Marcsival, jól van, csak technikai akadálya van, hogy nem tud fórumozni. A számtangépük gyógyterápián van, amint meggyógyítják, jelentkezik.

Külön öröm, hogy a zújságban megjelent Marcsi bánvölgyi talis cikke :hurra::hurra::hurra:

borka

Őstag
A mai napunk nem kis öröme,hogy újra itt lehetünk.:DNagyon hosszú volt a 2 hét Nélkületek.
Köszönet az újságért,nagyon színvonalas lett megint.Csak átfutottam rajta. Marcsi blogjának beiidézése :cool: megint libabőrössé tett,és sűrűn törülgettem könnyes szemeimet.
:dr_24::dr_24::dr_24: :dr_31:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
A mai napunk nem kis öröme,hogy újra itt lehetünk.:DNagyon hosszú volt a 2 hét Nélkületek.
Köszönet az újságért,nagyon színvonalas lett megint.Csak átfutottam rajta. Marcsi blogjának beiidézése :cool: megint libabőrössé tett,és sűrűn törülgettem könnyes szemeimet.
Isten hozott benneteket vándor legények. :D Nekünk is hiányoztatok, de a kis pihenés,:dr_103: csavargás :dr_333: nektek is jár. :dr_26:

christina

Őstag

:hurra::hurra::hurra: Már két hét eltelt?:o Fel sem tűnt. Üdv., itthon!

sünike

Új tag
öröm...:hurra::hurra::hurra:
zene...:dr_282::dr_282::dr_282:
tánc...:dr_16::dr_16::dr_16:
és egy kis ráadás::dr_26::dr_26::dr_26:
Mindez azért mert végre oly hosszú 2 hét után itt vannak BORKÁÉK!!!:cool:

Oldal tetejére