Dühöngő, avagy ARÉNA! :-)

rgyörgy

Új tag
Mindenképpen ki kell egészítenem, a nagy többség az Eg.ügyben dolgozó, tisztességes
és megbízható. Hétfő du. bejelentkezés nélkül váratlanul mentünk a tüdőbeteg gondozóba.
Január végére kaptunk helyet, vagy ha megvárjuk az utolsó beteget is, utána megvizsgálnak. Maradtunk. Rendelési idő után másfél órával lett kész a vizsgálat, ami alapos volt. A másik rendelőben még ekkor is volt várakozó beteg. Nem küldték el. Szívem szerint világgá kiabálnám a rendelő és orvosok nevét, mert minden tiszteletet megérdemelnek.

rgyörgy

Új tag
Mondjuk a gátlástalan csalásokat, ha van ilyen eset, kár bűntetlenül hagyni.
Nem rég a férjem a fogorvosnál is azt tapasztalta, hogy az elszámoló számlán fel voltak olyan kezelések is sorolva, amikre nem került sor, és ezt a papírt szemrebbenés nélkül odatolták az orra alá, hogy írja alá. Arra alapozott a kelletlen doki, hogy úgyse olvassák el. Nem jött be, a férjem szóvá is tette. Akkor hebegett-habogott, és borzalmasan előzékennyé vált. Végül is aláírta a férjem, mert várt még rá egy tömés legközelebb... De legközelebb már nem voltak a számlán plusz fantom szolgáltatások.

Apropó! Számlák. Mostanában mindent alá kell írni, igaz? Akkor ott valahol a távolban, szépen aláírásokat is hamisítanak, nem?

<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:DoNotOptimizeForBrowser/> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style> Volt a költségvetésembe olyan tétel, hogy közel 10000 Ft értékű /a saját rész ennyi/ inzulint és gyógyszereket kiváltottam. Ugyanezen a napon ugyanazt a tételt valaki újból kiváltotta. Nyilván aláírták a nevem.<o></o>

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hihetetlen, amiket itt olvasok. Egyszer én is regisztráltam, de valami oknál fogva nem tudtam semmilyen adatot lekérdezni, most újra nekirugaszkodom. Nagyon kíváncsi vagyok, szemétség ami itt van. Lehet, hogy még jó drága műtétem is volt? Erre miért nem figyelnek az ellenőrzések során?

Kedves György, nagyon jó dologra hívtad fel a figyelmünket, köszi érte.

Zsu77

Új tag
Hihetetlen, amiket itt olvasok. Egyszer én is regisztráltam, de valami oknál fogva nem tudtam semmilyen adatot lekérdezni, most újra nekirugaszkodom. Nagyon kíváncsi vagyok, szemétség ami itt van. Lehet, hogy még jó drága műtétem is volt? Erre miért nem figyelnek az ellenőrzések során?

Kedves György, nagyon jó dologra hívtad fel a figyelmünket, köszi érte.

Igen,már én is próbáltam bejutni abban az időben,amikor létrehívták,de nekem sem sikerült.Lehet,hogy most elérhetőbb lett.Hát kíváncsi vagyok!Megprószálom mégegyszer!

rgyörgy

Új tag
A magyarország.hu oldalra be tudtok menni? Regisztráltatok erre az oldalra az önkormányzatnál? Nélküle nem megy.
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>

pumpás

Őstag
Felháboritó dolg történt a héten az egyik debreceni kórházba!Egy inzulinpumpás hölgy elment zuhanyozni levette a pmpáját a fürdőköpenyébe tette és a mikor vissza tért a zuhanyzásbol se köpeny se pumpa.Hát már a kórházban is lopnak ezek piszok szemetek!! Bocs ha kicsit durva amit irtam de nembirtam magamba tartani!!

borka

Őstag
Több mint valószinű,hogy ezeket a gaztetteket háziszarkák követik el azért nem lehet őket elapni. Dehát bizonyítani nem lehet.

blaci

Őstag
Hát igen, ez elég szomorú hogy ilyesmi megtörténik, egy kórházban vagy rendelőben meg tényleg felháborító. Anno mikor én kórházba kerültem külön figyelmeztettek hogy csak az legyen nálam ami nagyon fontos, semmilyen értéket ne hagyjanak nálam, mert ami leesik az már nem koppan a padlón.:( Az mp3 lejátszómról is le akartak beszélni és csak saját felelősségemre maradt nálam. Mondván hogy "ők szóltak, ha eltűnik ne panaszkodjak". Szerencsére nem tűnt el semmi amíg bent voltam.

vighkata

Szomorú tény, de a kórházakban sokszor nem az "alkalom szüli a tolvajt", hanem galád módon előre megtervezik az akciókat, kifigyelik a betegeket.
Hogy a pumpánál tudta-e, hogy mit visz el, vagy nem, ezt sajna még megtudni sem lehet. Ez az egész eset épp elég borzasztó, és számunkra érthetetlen.

vighkata

Néhány kórház már megteremti a zárható trezorok elérhetőségét, vagy egy tárgy,- és pénzjegyzék átadás-átvételével egy központi trezorban helyezik el az értékeket.
Na ezeknek a feltételeknek a megteremtése valóban pénzbe kerül, de nem hiszem, hogy bármelyik beteg sajnálna rá mondjuk 300,- Ft-ot, hogy amikor kórházban van, akkor ennyiből meg tudná venni az értékeinek a biztonságát.

Miért pont 300,- Ft? Ennyit fizettünk vizitdíjként, sokszor 300,- Ft-ot, abból talán még a trezorok megvásárlására futhatta volna. Nem azt hallottuk, hogy azért kell a vizitdíj, hogy javítsák ez egészségügyi ellátás minőségét?

Zsu77

Új tag
Engem az háborít fel,amikor mentőt,vagy magát a kórházat fosszák ki.A jó múltkor kipakoltak egy mentőt,milliós értékű kütyüket vittek el.Állítom ócskavasnak,azt sem tudják mire való és hogy...barbár bunkók az ilyenek.De az se volt semmi,amikor a mosdót pakolták ki valamelyik kórházban.Aki a pumpeszt elvitte,tutira nem tudta mire való,mert ha tudta volna,nem vitte volna el én úgy gondolom.A kisfiam is a múltkor játéknak nézte...talán más iqgyökér meg mobilnak,vagy izénemtudommianeve:akármivel kell nyomkodniamonitorját-kütyünek.Azóta meg lehet a kukába landoltatta,mivel gőze nincs mi az és hol lehetne eladni...Pedig akár észrevétlen vissza is vihette volna,akárcsak a környékre...Sajnos pont azok miatt,akik nem tudják mi az és pár tízezer ft-os akárminek nézik,muszáj marhára vigyázni rá.Mert aztán vissza nem hozza...

Zsu77

Új tag
Na,most marha jó!Valaki a férjem nevében fáslit vett igénybe ebben a félévben,így most neki nem tudunk iratni,pedig ezekkel a gagyi fehérekkel már falramászunk!!!:mad:

vighkata

Most már én is nagyon kíváncsi lennék rá, hogy mi mindent "vásároltam" vagy "vettem igénybe" idén, bocs, tavaly.

vighkata

víííí, sosem tudhatod, lehet már idén is volt szükséged valamire :(
Annál inkább utána kéne nézni a dolgoknak. Csak a bibi az, amit György is írt, hogy tudja, hogy miket "vásárolt", vagy "vett igénybe", de nincs szankció. Pedig itt biztos folyik a pénzünk, mindenki pénze.

Zsu77

Új tag
A legmérgesítőbb nem is a szankció hiánya,hanem az,hogy most emiatt nem vagyunk jogosultak arra,amire igazából annak kéne lennünk.Mert vannak dolgok,amikre féléven belül nem kapunk receptet.Ilyenkor alá is íratják,hogy ugye az elmúlt 6 hónapban nem vettünk rá igénybe támogatást.A sebészeten közölték,hogy nem írhatják föl nekünk a testszínű fáslit,mert mi azt már felírattuk az elmúlt félévben...Pedig nem is!Ez kb olyan,mintha az aktuális adag stixet már kiváltották volna ezért 3 hónapig teljes áron kényszerül az ember venni,mert a nevét már valaki elhasználta...
Nyílván én is olvastam,hogy mi a teendő,de most én álljak a hivatalban sorba,hogy legyen valamim,ami lehetővé teszi,hogy utánajárhassak a neten???Elég bosszantó.

Oldal tetejére