vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Kimondottan cukimérés előtt nem mosok kezet, az egyéb kézmosás úgyis elég gyakori. Ezen még nem is gondolkodtam el. Az ujjszúróban a lándzsát elég ritkán cserélem, talán 2 havonta, amikor eszembejut. Az inzulin beadás nagyon ritkán maradt el, viszont volt olyan, hogy beadtam az inzulint és kajálni felejtettem el, hát ilyen is van. Viszont olyan már előfordult, hogy otthon hagytam a pent, és a dolgozóból haza kellett menni érte. A pumpát egyszer felejtettem otthon. Bicajjal járok dolgozni és útközben vettem észre, hogy nincs rajtam a pumpa. Betelefonáltam, hogy egy kicsit kések, mert hazamegyek még rácsatlakozni a pumpámra.
A pumpán egyébként az a jó, ha az ember nem biztos benne, hogy beadta-e az inzulint, akkor a bóluseseményekben vissza tudja keresni. Erre már volt példa, szerencsére ebéd után fél órával kezdtem gyanakodni, hogy mintha....
A pumpán egyébként az a jó, ha az ember nem biztos benne, hogy beadta-e az inzulint, akkor a bóluseseményekben vissza tudja keresni. Erre már volt példa, szerencsére ebéd után fél órával kezdtem gyanakodni, hogy mintha....