rgyörgy
Új tag
Kedves György!
Legutóbbi hozzászólásod fényében már tisztázott, hogy a 103-asban mire gondoltál. Önmagában a 103-as valóban értelmezhető úgy, hogy a Gödöllöi Egyetem idézett cikkjével nem értesz egyet némely aspektusban. Én is ezt vettem ki a hozzászólásodból. Persze, a misimaci általi link megnyitásakor értehtetlenné vált az egész, mert nem láttam sok (utóbb megtudtuk: 6 )tojásos képet, és nem találtam én sem második pontot. Úgyhogy, nem csak Kata értette félre, de jelentem alásan: én is! Így, hogy megmagyaráztad, már valóban megkaphatja az ominózus 103-as azt az olvasatot, aminek eredetileg szántad.
Egyszerű félreértés, tisztáztuk, és ez így jó. A fórum erre is való!
<link rel="File-List" href="file:///C:/DOCUME%7E1/RENDSZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msoclip1/01/clip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w
Minden tiszteletem a tiéd, nagyra értékelem a béketeremtő szándékod. Én is azt szeretném, hogy minél tökéletesebb béke legyen körülöttem. Azért annyit még tisztázni kell, ne legyen félreérthető. Ebben a topikban a 103-as hozzászólásban nem gondoltam semmire, azt nem én írtam. Én a 102-est írtam! A 103-assal semmi gondom nem lenne, ha simán le van írva a Gödöllői Egyetem neve, mert az nem feltűnő. A nyílt, képi megjelenítéssel viszont alkalmas arra, hogy hatással legyen az olvasók vélemény alkotására.
Egyszer már írtam, kár, hogy az egyoldalú politika betette ide a lábát. Hogy mire képes, mindennapjainkban tapasztaljuk. Kmolli Új típusú influenza: féljünk-e tőle vagy sem? # 27-es hozzászólásából világosan látni valótlanságokat olvashattak, akik fel mentek a megadott weblapra. Én nem mentem, mert ránézésre látni lehetett, azt a weblapot szélsőséges politikai csoportok üzemeltetik. <o></o>
Egy hétre elköszönök, Elzászba megyünk, ahol évszázadokon keresztül az ősi ellenségek háborúztak. Hol egyik, hol másik kézen voltak a települések, de amit az ellenség korábban épített, soha egyik fél se rombolta le. Ezért is élnek hozzánk képest rendkívül jól.<o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>
<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]--><o></o>