Insulinpumpa

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Ha nem alszom ki magam ne kerüljön elém senki, mert minimum a fejét harapom le!:)
A szept.-i tali persze más kategória!
Maj utána harapdálok egész héten, a 3 napon kihagyom!:lol:

Jó tudni! Figyelünk majd nyugodt álmodra. Lábujjhelyen fogunk nótázni az esti tábortűz mellett. Nem hagyhatjuk, hogy a családod rágott fülű legyen a tali után. Ünnepélyesen megígérem, hogy a csicsika párnádat személyesen igazgatom el a legkényelmesebb formára.

zsuzsa

Új tag
a Noniró rengeteg mindent megtalálsza neten, nekünk is ajánlották már, hallottunk róla, de nem mertem elekzdeni adni, pedig írják hogy jó, és csupa pozitív vélemény van róla, most megint hogy írtatál róla rákerestem, és láttam hogy litere 14 000 Ft? te mennyiért veszed, és meddig elég ez az adag, napi mennyi a mennyisége? Borzasztó drága, bár manapság minden ilyen ár körűl mozog, legyen aloe termék, vagy flavonoid termék, most én ezt a flavon max ot rendeltem, az is 8000 Ft, flavonoidokat tartalmaz, egy természetes pirosgyümölcsökből álló lekvár, ez sem olcsó de olyan 6 heti adag, napi egy kávéskanál az adag belőle.

gretta

Új tag
a Noniró rengeteg mindent megtalálsza neten, nekünk is ajánlották már, hallottunk róla, de nem mertem elekzdeni adni, pedig írják hogy jó, és csupa pozitív vélemény van róla, most megint hogy írtatál róla rákerestem, és láttam hogy litere 14 000 Ft? te mennyiért veszed, és meddig elég ez az adag, napi mennyi a mennyisége? Borzasztó drága, bár manapság minden ilyen ár körűl mozog, legyen aloe termék, vagy flavonoid termék, most én ezt a flavon max ot rendeltem, az is 8000 Ft, flavonoidokat tartalmaz, egy természetes pirosgyümölcsökből álló lekvár, ez sem olcsó de olyan 6 heti adag, napi egy kávéskanál az adag belőle.

na majd utánaolvasok én is. de jobb szeretek olyan emberektől hallani a csodaszerekről akikben megbízok és tudom hogy nem reklámozni jöttek fel a fórumra.... Sajna tényleg jó drágák ezek a termékek, dehát ha megérné akkr lehet rászánnám magam a kipróbálására.

ildikó

Új tag
Sajnos Péter nem kel fel a hipóra, így kénytelen vagyok mérni. És neki ha éjjel mondjuk 1-kor magas, akkor nem nagyon megy lejjebb. Pedig már nagyon unom, sokszor úgy esek le az ágyról (Péter ágya ott van majdnem mellettem). Érdekes, a mi drnénink meg azt mondja, hogy ne mérjek mindig éjjel, aludjunk. De így én nem tudok nyugodtan, hogy egyszer ennyi, aztán meg annyi.
Zsuzsa! És te mikor mérsz este utoljára? Akkor mennyi? És milyen a bázisotok éjjel?

Mrobi

Új tag
Gratula nektek!;):) Máté sokunknak etalon.
Tegnap voltunk mi is Dr néninél Patrikkal, és meg lettünk dicsérve hogy jók az eredményeink (már magunkhoz képest). Patrik is örült már már ebben 70-80%- ban az ő munkája van.:)
Remélem a HbA1c-ben is tükröződni fog.

Zsu77

Új tag
Tegnap voltunk mi is Dr néninél Patrikkal, és meg lettünk dicsérve hogy jók az eredményeink (már magunkhoz képest). Patrik is örült már már ebben 70-80%- ban az ő munkája van.:)

Ez tök szupi!Tök ügyi srác!Külön kongratula neki!

tímeácska

Őstag
Remélem a HbA1c-ben is tükröződni fog.

Köszönöm, Robi! Igazán jólesett!;)

Patriknak meg gratula, ügyi nagy srác már! Csak így tovább! De ugye, azt tudod, hogy a szülői háttér sem mindegy! Mert segítitek, minden tekintetben! Úgyhogy, az eredmények mögött Ti is ott vagytok! Gratulálok Nektek is, és kitartást kívánok, meghozza a gyümölcsét a Patrikra fordított időtök/energiátok! ;-)

tímeácska

Őstag
Én (mi) is köszönjük.
Jut eszembe Máté veséje rendbe jött?

Az a probléma megoldódott... De a hypercalciuriája, véres vizelete maradt, de a gyulladás rendeződött... Még (valamilyen oknál fogva...:rolleyes:) nem volt sem időm, sem lehetőségem elvinni "komolyabb" orvoshoz a gyereket... Na, de majd csak egyszer hazaérek, és lesz időm... sok mindenre... :rolleyes:

tímeácska

Őstag
Sziasztok, pumpások!
Lenne egy kérdésem! Tapasztalt már Valaki olyat, hogy a kanülre allergiás bőrreakciója lépett fel? Ez alatt bőrpírt, kiütést értek, amolyan csípés jellegű elváltozásra gondolok. Nekem ilyen problémáim vannak már egy ideje... Mikor még nem volt pumpám (10 napig voltam penes), Levemirt használtam, gyakorlatilag "időben" jött a pumpa, mert igencsak allergiás tüneteim lettek ettől az inzulintól... Levemir mellett NovoRapidot adtam magamnak, ennek az inzulinnak a helyein nem voltak elváltozások... Pumpába is maradt a NovoRapid. Legelőször a FlexLink kanülöket használtam, kezdetben minden rendbe volt vele, de úgy 1-1,5 hónap múlva ismét jelentkeztek a liütések (vagy 4-5 cm átmérőjűek...). Javasolták, hogy próbáljam ki a TenderLink kanülöket is... Nos, amint másik kanült kezdtem el használni, megint megszűntek a problémák... Ebből arra lehet következtetni, hogy nem az inzulinra vagyok allergiás. De újból jelentkeztek ezek a bőr problémák... Közben (egyéb okok miatt, ugyebár...) le kellett venni a pumpát egy időre... Insulatardra állítottak át, ideiglenesen. Na, erre is allergiás lettem. Most visszatettük a pumpát, közben kaptam kipróbálásra pár darab Rapid D-Link kanült (a fém kanül...)... Ma kezdtem el a "tesztelését".
És itt jön a kérdésem (végre...): tapasztalt már Valaki hasonlóakat, vagy már megint "csak nagyon Tímeácskásan működök"?! ;-)

Mrobi

Új tag
Szerintem az allergiás reakció jelentkezését nagyban befolyásolja az immunrendszer állapota. Lehet(?), hogy az immunrendszered nincs a toppon mostanság, és ami egy egészséges szervezetnek nem jelent gondot, egy legyengültnél allergiás reakciót vált ki. Talán ezért van az is, hogy egyszer jelentkezik a tünet máskor nem.:confused::confused::(

tímeácska

Őstag
Miből gondolod, hogy nincs az immunrendszerem a toppon mostanság?! :-D Egyébként, nagyon is logikusnak tűnik a gondolatmeneted! Na, akkor nagy valószínűséggel mostanában ilyen, és hasonló allergiás reakciókra kell számítanom... Amilyen állapotban az én szervezetem most van... :-( Mikor lesz már ennek vége... ??? Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, és nagyon uncsi!

tímeácska

Őstag
Hétvégére hazafele?
Akkor én mint Nostradamus megmondom a tutit, és látom a viharos sebeségü gyógyulást.;):p

Mostani álláspont szerint minden bizonnyal otthon leszek hétvégén... Remélem!:) Viharos sebességű gyógyulás?! Beérem én a lassú, de biztossal is... ;) Nem vagyok én telhetetlen, nagyravágyó! ;-):)

gretta

Új tag
Mostani álláspont szerint minden bizonnyal otthon leszek hétvégén... Remélem!:) Viharos sebességű gyógyulás?! Beérem én a lassú, de biztossal is... ;) Nem vagyok én telhetetlen, nagyravágyó! ;-):)

mostmár nagyon ideje, hogy otthon legyél!!!!! gondolom erre te vágysz a leginkább. nekem eddig nem volt allergiás bőrreakció... bízzunk abban hogy nálad is elmúlik majd hamár egy kicsit felerősödsz. azelőtt - mielőtt cukros lettél - sokat voltál korházban? vagy most ez az év alakult ennyire betegesnek neked?

tímeácska

Őstag
Szia Gretta! Köszi, hogy Te is szorítasz!;-)
Mielőtt diabos lettem, nem sokszor voltam kórházban... Vakbélműtét, epilepszia, szülés... De amikor diabos lettem, nem mentem kórházba... ;-):-D

Oldal tetejére