Akkor te egy kicsit necces vagy, de a próbaidő az már majdnem engedély. Ha jól emlékszem, te Medtronicra vagy csatlakozva, tudsz beszélni a koordinátoroddal, hogy mi újság a Futrinka utcában. Én is felhívom az enyémet, amit tudtam azt tőle tudtam.öööö, rajtam ez most még a két hónap próbaidős történet... akkor most mi lesz vajon?
Na utánajártam a dolgoknak és sajna a jó hírek mellé rosszat is kell írnom.öööö, rajtam ez most még a két hónap próbaidős történet... akkor most mi lesz vajon?
Engem is megvisel, de pont fordítva. Már csökkentettem a bázist, azt is 80%-on nyomatom éjszaka, mégis hipo. Tegnap éjszaka óta folyamatosan.Kicsit bosszantó ez az idő,imádom,de a cukrom rosszul viseli!
130%-on működök és még mindig magas 13,2!!
szereléket már írtak fel,kétszer fél éves adagban,mert nincs 100000 ft. Feleslegem!bogesz, neked is van hírem. Ha jól tudom, te most állsz a hosszabbítás előtt.
Az oep most úgy adja ki az engedélyt, hogy külön a pumpára, és külön a szerelékre. Sajna azt nem sikerült kiderítenem, hogy a pumpára 4, vagy 6 évre adja-e, de a szerelékre évenként, és ezen belül a páciens úgy gazdálkodik a mennyiséggel, ahogy akar.
Egyelőre nem látom át teljesen tisztán, mert szerintem semmi változást nem jelent ez, hiszen mindegy, hogy fél évre, vagy egy évre nem elég a mennyiség, amit támogat.
úgyhogy amikor rendezed a papírokat, te fogsz jönni a részletekkel.
Késő este 6,5 volt a cukim, reggelre 3,5. Asszem beállítok egy 4-dik bázist, csökkentett bázissal, az nem megoldás. Ez a néhány nap elegendő volt, hogy átállítsam, és ne %-ozzak.Engem is megvisel, de pont fordítva. Már csökkentettem a bázist, azt is 80%-on nyomatom éjszaka, mégis hipo. Tegnap éjszaka óta folyamatosan.
Most vacsira nem is adtam bólust, igaz keveset ettem, 9,3-ig ment fel, de már megy lefelé. Na most nagyon kíváncsi vagyok az éjszakára.
Szia Sturkey!Sziasztok!
3 hónapja vagyok pumpás (Medtronic Minimed Paradigm) és most kell beadnom a betegkérelmet, mivel letelt a próbaidőszak. Tudna valaki segíteni ezügyben? Ugyanis fogalmam sincs, hogy hogyan kezdjek hozzá, és miket kell beleírnom. Valaki adott már be erre a típusra betegkérelmet?
Előre is köszönöm a segítséget.
Köszi szépen, hogy írtál egy-két dolgot a pumpával kapcsolatos megszokásról. A baba vállalás már önmagában elegendő indikáció, az pedig, hogy a penhez képest javult a cukrod és a fegyelmezettséged a pumpával különösen kedvező a javaslat szempontjából.Köszönöm szépen az infókat. Én a baba miatt döntöttem a pumpa mellett. 16 éves korom óta vagyon cukros, kezdetektől eléggé fegyelmezetlen és ez meg is látszik az elmúlt 8 év eredményein. Mivel az étkezés számomra egy volt a szurkálással, ezért sokszor inkább nem ettem, vagy egyszerűen nem adtam be az inzulint. Persze az elején én is irtóztam a gondolattól, hogy állandóan bennem legyen egy kanül, de nekem egy áldás ez a pumpa. 3 hónapja teljesen egyenletesek a cukraim és sikerült felhíznom 47 kilóra a 41 ről. Kezd lemenni a hasamról az a bizonyos dudor, ami a 8 éves szurkálástól kialakult.
A szenzor, ami 20 percenként méri a vércukrot pedig nagyon hasznos és a segítségével szinte tökéletesre be lehet állítani az inzulin adagolását. Én a melltartómra akasztva hordom a készüléket, eddig senki nem vette észre, nekem pedig ott a legkényelmesebb. Engem semmiben nem zavar, bár a géppel alvást meg kellett szokni. Úgyhogy nekem csak pozitív tapasztalataim vannak. De ez nem meglepő, amikor érdeklődtem, mindneki azt mondta, hogy mielőtt feltették, nem akarta, de most ár nem adná vissza. Mégegyszer köszi az infókat!
Eszter
Szia Fogtündér.:dr_164:Sziasztok!
Összesen tehát 70 g CH.
a déli 7,4-es vc-ra 2 óra múlva 9,8, 3 óra múlva 11,4, 4 óra múlva 12,0 lett. Mit nem gondoltam jól?