pumpás
Őstag
Másfél óráig fürdesz? Valaki azt írta, hogy úgy fürdik pumpával, hogy törülközőbe csavarja és a kád szélére teszi.
Nem fürdök másfél órát de annyit adok elöre.Kivárom még az 1 órát hogy feltehessem az uj szereléket .Azért több az idö.
Másfél óráig fürdesz? Valaki azt írta, hogy úgy fürdik pumpával, hogy törülközőbe csavarja és a kád szélére teszi.
Nem fürdök másfél órát de annyit adok elöre.Kivárom még az 1 órát hogy feltehessem az uj szereléket .Azért több az idö.
Értem, így már összeraktam a dolgot, már azt hittem, ilyen jó sorod van (1,5 óra pancsika). Van kedved kipróbálni a szappanos zsírmentesítést? Vagy annyira megszoktad, és jól működik a kivárás, hogy nem is akarsz próbálkozni?Másfél óráig fürdesz? Valaki azt írta, hogy úgy fürdik pumpával, hogy törülközőbe csavarja és a kád szélére teszi.
Igy jártam én is utaztam Bécsbe tavaly nyáron reggel csetréltem szereléket indulás elött.Okos parast módjára nem tettem tartalék szereléket.Mire Pestre értünk fájt az oldalam,megnéztem és folyt a vér a szerelék alol.Bábolnárol tudtam mási szereléket csak szeválni az autópályán cseréltem ki.
"Aludni és meggyógyulni"? Ez nem jó? Nagyon leegyszerűsítve ez fog történni abban a pár napban. A pocakfelvágást ráérsz akkor részletezni másnap amikor észreveszi. Vagy ez az Ő esetében nem nyerő taktika?Sziasztok!
Más: mit mondjak egy 4 éves gyereknek, hogy miért megyünk a kórházba 1-2 éjjelre? Mert műtik, vízsérve van. Ha azt mondom, hogy felvágják a pocakját, kiszalad a világból.
Köszi!
"Aludni és meggyógyulni"? Ez nem jó? Nagyon leegyszerűsítve ez fog történni abban a pár napban. A pocakfelvágást ráérsz akkor részletezni másnap amikor észreveszi. Vagy ez az Ő esetében nem nyerő taktika?
Az ok hogy nem beteg, de azt pl elmondhatod neki hogy ezzel előzik meg a doktor bácsik hogy az legyen. A megelőzés fogalmát nem árt ha már korán megértiOk, de nem beteg! Miből gyógyul meg?
Valóban felvágják a pociját? Nem laparoszkóppal végzik?Sziasztok!
Más: mit mondjak egy 4 éves gyereknek, hogy miért megyünk a kórházba 1-2 éjjelre? Mert műtik, vízsérve van. Ha azt mondom, hogy felvágják a pocakját, kiszalad a világból.
Köszi!
Igen, picit felvágják, nem nagy vágás, fél órás műtét. Elvileg este jöhetünk is haza, ha rendeződik az anyagcseréje.
Ok, megpróbálom ezt a megelőzéses sztorit, csak az a baj, hogy ált. az ilyeneket azzal kapcsolja össze, hogy akkor ő már nem lesz cukorbeteg.
Ez elég félelmetesen hangzik, de sajna nekem erre nincs semmi infom. Mikor találkozol a dokiddal, hogy meg tudd tőle kérdezni?Nem akarom túlmisztifikálni a dolgot és nem akarok hipochondernek látszani, DE..... Egy közel 11-es vc esés 1 óra alatt tudtommal már okozhat agyi ödémát.
Mik annak a tünetei? Kell-e valahogy reagálni rá? Okozhat-e valami durvább eseményt (agyvérzés, stroke)? Bocs, de ezzel nagyon nem vagyok képbe. Ez mind elég vacakul hangzik, nem szeretnék vele közelebbről találkozni. Mindenesetre az agyam még mindig fáj, holott ez már 1 órája volt. Egy sima mezei hipó hatása már rég lecsengett volna.
Gurigától halhattad!Ő segitett rajtam!Ezt a sztorit én már hallottam valakitől......![]()
Na pont ez az amit a dokitól nem is akarok megkérdezni, mert kinevet hogy miket képzelek be magamnak, holott szó nincs róla. Tegnap elég vacak volt ez a "rosszullét" de 3 óra múlva már lecsengett a fejfájás. Nem vettem be semmit, csak lepihentem. Nem is tudtam volna semmit csináni, kóvályogtam, zavarodott voltam és iszonyúan fájt a fejem.Ez elég félelmetesen hangzik, de sajna nekem erre nincs semmi infom. Mikor találkozol a dokiddal, hogy meg tudd tőle kérdezni?
Akkor én megkérdezem, de nem ígérem tegnapra. Szerencsére elmúlt, de engem is rémisztene a dolog.Na pont ez az amit a dokitól nem is akarok megkérdezni, mert kinevet hogy miket képzelek be magamnak, holott szó nincs róla. Tegnap elég vacak volt ez a "rosszullét" de 3 óra múlva már lecsengett a fejfájás. Nem vettem be semmit, csak lepihentem. Nem is tudtam volna semmit csináni, kóvályogtam, zavarodott voltam és iszonyúan fájt a fejem.
Végülis annyira nem fontos, de ha eszedbe jut amikor úgyis dokinál vagy rákérdezhetsz... Tudtommal 5 mmol/l vagy annál nagyobb óránkénti vc esés okozhat ilyet. De tényleg nem akarok ezen lovagolni, mindenesetre a 11-es esést 1 órán belül k...ra megéreztem. Nem szeretném megismételni.Akkor én megkérdezem, de nem ígérem tegnapra. Szerencsére elmúlt, de engem is rémisztene a dolog.
Ez engem is érdekelne, úgy látom, nem sok válasz érkezett (ha igen, javítsatok ki, érdemi választ nem találtam).Egy közel 11-es vc esés 1 óra alatt tudtommal már okozhat agyi ödémát.
Mik annak a tünetei? Kell-e valahogy reagálni rá? Okozhat-e valami durvább eseményt (agyvérzés, stroke)? Bocs, de ezzel nagyon nem vagyok képbe. Ez mind elég vacakul hangzik, nem szeretnék vele közelebbről találkozni. Mindenesetre az agyam még mindig fáj, holott ez már 1 órája volt. Egy sima mezei hipó hatása már rég lecsengett volna.
Nem tudok erről a témáról sokat, de ezt nem nagyon tudom elképzelni, mármint az 5mmol/l-es esést óránként, hogy ilyen súlyos problémát okozna. Nekem napi szinten van ilyenem délelőtt évek óta.Tudtommal 5 mmol/l vagy annál nagyobb óránkénti vc esés okozhat ilyet.
ffice
ffice" /><o