Köszi Poe! Csak ennyit akartam kérdezni én is!A Spirit Combo mit tud? Lesz benne szenzorszolgáltatás?
ezt nem értem 2006 április 10.-én kaptam!nagyon pontosan lehet tudni, hogy hány nap áll még rendelkezésedre a pumpa használhatóságát illetően! Ugyanis, van benne egy olyan funkció, hogy visszaszámlálja a hátralevő napokat... összesen 2200 nap áll rendelkezésünkre! Az "információ" menüpont alatt, a "pumpaidőzítő" almenüben meg is találod! ;-) nekem még van 1583 napom, de a másfél év alatt nem csak ezt a pumpát használtam...
Igazság szerint, én úgy tudom (a roche-tól), hogy előbb, mint a 4 év letelte úgy sem kapod/kapnád meg az újabb oep engedélyt, de a cég ugyan úgy, mint a pumpa igénylés előtt, (a próbaidőre) minden herce-hurca nélkül odaadja az új pumpát, és majd érkezik az oep határozat, amikor érkezik! Totálisan ugyan úgy zajlik minden, mint a legelső alkalommal!!! Tehát, voltaképpen nem kell egyetlen egy napot sem pumpa nélkül lennünk! ;-) ha meg valami oknál fogva mégis csak a 2200. Napon vennéd észre, hogy leketyegett a pumpeszod, semmi problem, futárszolgálattal érkezik is az új kütyü, pár órán belül! Nálunk 4, és 2,5 óra alatt már használatban is voltak az új készülékek!
A 2200 nap letelte után megáll a pumpa? Ez miért jó? Én sokkal nyugodtabb lennék, mint használó, ha csak figyelmeztetne...Nagyon pontosan lehet tudni, hogy hány nap áll még rendelkezésedre a pumpa használhatóságát illetően! Ugyanis, van benne egy olyan funkció, hogy visszaszámlálja a hátralevő napokat... Összesen 2200 nap áll rendelkezésünkre! ... Ha meg valami oknál fogva mégis csak a 2200. napon vennéd észre, hogy leketyegett a pumpeszod, semmi problem, futárszolgálattal érkezik is az új kütyü, pár órán belül! Nálunk 4, és 2,5 óra alatt már használatban is voltak az új készülékek!
ha ez így van,akkor ennél nagyobb szemétségről még nem hallottam!A héten hallottam, hogy a pumpahasználók (lehet, hogy nem mindenki) levelet kapnak az OEP-től, hogy a továbbiakban nincs rá támogatás. Ez állítólag az érvényes határozattal rendelkezőkre is vonatkozik. Tudtok erről pontosabb infókat?
A Spirit Combo mit tud? Lesz benne szenzorszolgáltatás?
Röviden és fejből.Köszi Poe! Csak ennyit akartam kérdezni én is!
Bogesz, matek: 365*4=1460 nap (4 év)+2*365=730 nap (2 év)=2190 nap (6 év)+10 nap ajándék (+szökőév 1-1 napjai).ezt nem értem 2006 április 10.-én kaptam!
A pumpa azt írja van még áprilisig 866 napom!?????????
Természetesen figyelmeztet előtte, de fejből nem tudom, hogy mennyivel. Én az első pumpámat a H-TronPlus-t beraktam a fiók mélyére. Azon van még 2 hónapnyi használható idő.A 2200 nap letelte után megáll a pumpa? Ez miért jó? Én sokkal nyugodtabb lennék, mint használó, ha csak figyelmeztetne...
Erről jut eszembe: ti mit kezdtetek a "lejárt" régi pumpátokkal?
Én is hallottam mindenfélét, de én nem ennyire sárkányosat.A héten hallottam, hogy a pumpahasználók (lehet, hogy nem mindenki) levelet kapnak az OEP-től, hogy a továbbiakban nincs rá támogatás. Ez állítólag az érvényes határozattal rendelkezőkre is vonatkozik. Tudtok erről pontosabb infókat?
A Medrtonic elvitathatatlan előnye a szenzor. Én mégis a sok más előny miatt (meg azért mert a Roche keresett meg) választottam a Roche-t.Kösz Kata!
A szenzor hiányáért kár, én ezért választottam anno a Medtronicot. A többi funkció, amit felsoroltál benne van amúgy a mostani paradigm pumpákban is, csak a vc mérőt itthon nem forgalmazzák, illetve amivel kompatibilis lenne, annak nem támogatott a tesztcsíkja...![]()
Ennek kimondottan örülök, hogy az én lájtosabb verzióm is inkább rémhír.Mi most kaptuk meg a határozatot a támogatásról. Előtte érdeklődtem a Medtronicnál, hogy mi a helyzet, és mondták, hogy még egy orvos aláírása kell, és aztán benyújtják az OEP-hez az anyagot. Ezután egy héttel jött meg a levél, hogy támogatják. Tehát szerencsére nem ültek rajta sokáig. Remélem, csak rémhír az egész.
köszi hogy emlékeztetsz!!! Számolni tudok,de azt nem tudtam,hogy nem 4 évig üzemel!!!!!!!!bogesz, matek: 365*4=1460 nap (4 év)+2*365=730 nap (2 év)=2190 nap (6 év)+10 nap ajándék (+szökőév 1-1 napjai).
Az oep-es keretengedélyed 4 évre szól, a pumpád működik 6 évig.
Én inkább azt nem tudom, hogy miért nem lehet a pumpa működési időtartamára megkötni egy szerződést.köszi hogy emlékeztetsz!!! Számolni tudok,de azt nem tudtam,hogy nem 4 évig üzemel!!!!!!!!
A héten hallottam, hogy a pumpahasználók (lehet, hogy nem mindenki) levelet kapnak az OEP-től, hogy a továbbiakban nincs rá támogatás. Ez állítólag az érvényes határozattal rendelkezőkre is vonatkozik. Tudtok erről pontosabb infókat?
Itt a pontos info, és szerencsére jó hír.Amit én tudok, hogy új engedélyt nem adnak ki csak gyermek esetében, azt is húzzák, mint a rétestésztát. Azonban a meghosszabbításokat nem tagadják meg, viszont ott is nyúlik az elbírálási idő.