napocska
Őstag
Sziasztok!
Újabb kérdésem volna / lenne…
Csak úgy elméleti szinten kérdezném, hogy ha valaki OEP támogatás nélkül, teljes áron vásárol egy ilyen inzulinpumpát (mondjuk szerintem kicsit túlzott érte az az egy milla…) annak a szerelékeket is teljes áron kell megvásárolni, arra külön nem lehet támogatást kérni? Ezeknek mennyi az ára támogatás nélkül? Mivel OEP támogatott ezért akciózni nem igen lehet… Kéne valamelyik forgalmazónak egy olyan típust bevezetni külön amit adnának kedvezményesen, ahol nem maga a pumpa lenne a biznisz hanem a hozzá való szerelék és egyebek, mint pl. a szenzor…stb. Mint a vércukormérőknél a tesztcsík! Ez csak egy ötlet. Nem tudom milyen kereslet lenne rá, csak úgy eszembe jutott. Viszont elérhetővé válna esetleg olyanoknak is akiket az OEP ezért vagy azért elutasít, de a mai horror árnál kevesebbért esetleg megfizetné és a havi szerelék költséget is betudná vállalni…
Köszi a választ előre is!
Üdv.,
Laci …aki csak kérdezi, ennyit tuti nem adna ill. nem tudna adni érte!
Ui.: Ez a magas ár csak arra jó, hogy jól lehúzzák az OEP-et…szerintem.
Én számolgattam, hogy ha ne adj' isten, megszűnne a támogatás, ki tudnánk-e nyögni teljes áron a havi szerelék árát, és szerintem olyan 50 ezer körül kellene fizetni. Viszont, véleményem szerint, ha az OEP tovább nem támogatná, akkor olcsóbb is lenne talán, különben a pumpacégek lehúzhatnák a rolót. Pumpát egyébként többször láttam az e-bay-n, persze, önmagában, szerelék nélkül nyilván semmit sem ér.