Na, holnap visszarakom a pumpát... Már nagyon hiányzik a kicsike... Ez alatt a lassan 3 hónap alatt annyira megszoktam ezt a kis készüléket, hogy állandóan keresem magamon, öltözésnél is óvatoskodok...
Hát, lehetséges, hogy valóban nem szívódik fel valamiért rendesen a hasamból az inzulin, így utólag már tudjuk, hogy nem a kanüllel van a probléma, ugyanis a pennel hasba adott inzulin szinte egyáltalán nem szívódott fel (szombati talin ezért lehettek 22-25 mmol/l cukraim...). Vállamba, combomba adott inzulinnál semmi problémát nem tapasztaltam. A másik galibát, konkrétan a gyulladást és a kiütést is nagy valószínűséggel a fertőtlenítőszerek okozták nálam (szinte az orvosom orra előtt jöttek ki a hatalmas kiütéseim, azon a területen, ahol fertőtlenítőszerrel érintkezett a bőröm). Eddig teszteltem az Egisept-et, Kodant (színtelen, színezett), és a "tiszta szeszt". Mind a 4-re allergiás tüneteim lettek. Úgyhogy, nagy valószínűséggel vagy nem fogok fertőtlenítőt alkalmazni, vagy tovább kísérletezgetek, elég nagy a gyógyszergyártók piacán a kínálat... Esetleg volt valakinek hasonló incidense a fertőtlenítőszerekkel?