Sziasztok!
Nagyon köszönöm a gyors, és nagyon kedves válaszokat
Sajnos azomban Emmának nem lesz jó az inzulinpumpa, mert ő még nagyon mozgékony, és nem tud figyelni a kütyüre. Szerintem naponta háromszor gyomlálná ki magából. Úgy néz ki- mivel ma voltunk orvosnál- hogy vagy napi 3x fogja kapni az inzulint 2 helyett, vagy átllítják másikra. Más módszert ismer valaki? Mert én nem tudok róla- sajnos. Egyébként a Budaiba járunk 3,5 éve, akkor lett beteg Emmus. Szegény, majdnem meghalt, 5 napig volt kómában, mert nem ismerte fel senki hogy cukorbeteg. Láttam rajta, hogy valami nem oks, de mivek középsúlyos fogyatékos, nem tudta megfogalmazni, hogy mi a baja. De örülünk, hogy él, csak nagyon nehéz mellette dolgozni.
Na, most jól elsírtam a bánatom, sajna, ez most probléma, eddig jól elvoltunk a betegségével.
Köszönöm a sok hozzászólást, tényleg nagyon jó ez a fórum![]()
szia Dina,
itt nagyon sokan vannak olyanok akiknek a csemetéjük cukros és kisgyerek. vannak sors-bajtársaitok ( az előzményeket tekintve ) Én úgy tapasztalom a hallotakból, hogy az inzulinpumpát még a legkissebb gyerek is tudja, szereti használni, persze egy bizonyos korig csak szülői felügyelettel. Nem nehéz megszeretni, hisz egy csomó szurkálást felvált. élete részévé válna és utána az lenne a természetellenes ha nem lenne rajta
megváltás ez nekünk felnőtteknek is. Hálát adok istennek, hogy ebben a korszerű technikával megáldott világban lettem cukros és nem akkor amikor még csak fecskendők voltak....