vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Szia Eszter!Érdeklődnék, hogy tud valaki bármilyen információt a "myglucohealth" tesztprogramról?![]()
a kérdőívet kitöltöttem, jó munkát kívánok hozzá.
Szia Eszter!Érdeklődnék, hogy tud valaki bármilyen információt a "myglucohealth" tesztprogramról?![]()
A cél persze lehet a mérő elterjesztése is, de annak lenne olcsóbb módja is. A program "lispro és aspart inzulinkészítmények összehasonlítására" szolgál. Az azonos mérő és más egységesítő feltételek is azt szolgálják, hogy minél kevesebb eltérés befolyásolja az értékelést. 3-3 hónapig kapják a résztvevők az egyik, majd másik inzulint. A résztvevő betegek és az orvosok sem tudják, hogy éppen melyik inzulin van az azonos kinézetű csomagolásban. A betegek által naponta kitöltendő elektronikus napló adatait dolgozzák fel (vércukor szintek, bázis, bólusok) központilag.Érdeklődnék, hogy tud valaki bármilyen információt a "myglucohealth" tesztprogramról?![]()
Hasonló vizsgálat volt nálunk is. Sőt, itt van közöttünk fórumlakó is, aki részt vett a programban. Csak sajna eredményt nem tudunk.A cél persze lehet a mérő elterjesztése is, de annak lenne olcsóbb módja is. A program "lispro és aspart inzulinkészítmények összehasonlítására" szolgál. Az azonos mérő és más egységesítő feltételek is azt szolgálják, hogy minél kevesebb eltérés befolyásolja az értékelést. 3-3 hónapig kapják a résztvevők az egyik, majd másik inzulint. A résztvevő betegek és az orvosok sem tudják, hogy éppen melyik inzulin van az azonos kinézetű csomagolásban. A betegek által naponta kitöltendő elektronikus napló adatait dolgozzák fel (vércukor szintek, bázis, bólusok) központilag.
Timi hozzád lenne egy kérdésem:a múltkor írtad ,hogy te is szereted és talán használod is a fém merőleges kanült,ez most már valami új fejlesztés vagy a legelső(kb. 4 évvel ezelőtti)ami volt a pumpával a kezdőcsomagban is?csak mert arra úgy emlékszem ,hogy egyszer még a legelején azt mondtad hogy zavaró amikor bent van?
én nem próbáltam ki a 90 fokosból csak a teflonosat ,de az szinte mindig megtört ,ezért én a ferdét használom ,azóta is ,de :mostanában iszonyatosan viszket a ragacs körül a bőröm mindenhol,ezért gondolkodom ,hogy ki kellene próbálni valami mást...
Szia Borka!
A combra tehető tok mennyi helyet vesz igénybe a szoknya alatt? Ugyanis nekem van egy rövidebb enyhén bővülő szoknyám és most gondot okoz a pumpa viselése. Az a végső megoldásom, mivel nincs most még combra tehető tokom, hogy leveszem a pumpát, mivel még nem régóta használom és most az óraátállás is jön; kis időre visszaállok a penre. A combra tehető tok kényelmes és rövidebb szoknyánál is lehet használni? Nekem is kérdéses lesz majd a menyasszonyi ruha alatti viselés, de még az majd csak nyáron lesz, addigra hátha tudok valamit kitalálni, vagy esetleg beszerzek egy combra tehető tokot. Ez amúgy milyen árban van? Ha tudsz akkor írj már róla egy két információt! Köszönöm előre is!
Szia Gyuszi!Sziasztok!
Egy kezdő gólya kérdése:
Az óraátállítással a biológiai ritmusom - tudomásom szerint - nem módosul. Ilyenkor korrigáltok, átprogramoztok, vagy megvárjátok, hogy a szervezet is átálljon nyári üzemmódra?
Előre is köszönöm a tanácsokat!
Ha netán korábban is volt ez téma, akkor bocs, de "csak" kb. 3-400 hozzászólást olvastam eddig...
Üdv:
Gyuszi