krisz_2011
Aktív tag
Sziasztok!
Ezt a linket most kaptam. Színes, jópofa övek a pumpának. Ötletmerítésnek sem rossz. www.tallygear.com
Ezt a linket most kaptam. Színes, jópofa övek a pumpának. Ötletmerítésnek sem rossz. www.tallygear.com
Szia!Szia, bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nem jártam a honlapon.Szóval a pumpacentrumba mentem, új pumpa miatt, ott ajánlotta a főorvos doki, mert náluk ezt használják sokan, kérdezte, hogy feltétlenül ragaszkodom-e az akkori pumpámhoz, mondtam, hogy nem, ha jobb szívesen váltok,hogy egy feltételem volt, hogy drágább ne legyen.
Ezek után a koordinátor megkeresett a roche-tól és megnéztem illetve próbálgattam a pumpát, akkor döntöttem el, váltok.
most egy hete használom, eléggé fura, de ez azért van mert 6 évig egy teljesen mást medtroicost használtam.Ha kérdésed van, nyugodtan írj, szia
Szia!
Köszi, mivel több vagy kevesebb, mint a medtronicos? Én is azt használom...
Tapasztalat?
Köszi
Semmi gond, értjük amit írni szerettél volna.Bocsi, nem értem miért mosta össze a gépem a szöveget több helyen.
Szia!
Szia!
Szia, amivel több: a vércukormérője maga kalkulálja amegadott szénhidrát alapján és az aktuális vércukor szerint a bólust, valamintminden adatot jegyez, amit rögzítesz benne, pl. étkezés előtti, vagy volt –e mozgásstb. Megmutat tendenciákat, összesít. Két fajta bólus van. kiterjesztett éskombinált, valamint a bólust , ha arról van szó tizedes mennyiséget is be tudokadni, tehát pl.4,7.<o></o
>
A pumpát be tudom állítani, hogy rezegjen vagy csengjen,vagy mindkettő. Tök jó, hogy teljes változtatásokat tök pontosan betudokállítani, mondjuk 6, 12-től 8, 43-ig.<o></o
>
Ami rossz: hát a szerelék egyenlőre nem szimpatikus, tökhülyén van megcsinálva, hogy minden szétszedhető, mert felszívásnállevegőbuborék könnyen belemehet, pedig én 31 éve szívogatok. De persze jó ishogy minden szétszedhető, mert külön is cserélhető az éppen aktuális része. Hátennyi röviden, egyenlőre nem bánom, de nehezen szokom meg és most kezdemmegérteni a buborékokra panaszkodóanyukákat. szió<o></o
>