mindenkinek

blaci

Őstag
Nem is tudom kiket szivattam+ a mai nap HEHE

Hallod-e Pumpás, ahogy Kata és Nofre írásait olvasgattam úgy érzem saját magadat...nem semmi vagy, az már biztos. - :rolleyes::mrgreen:
Ugye hogy már megint igazam van? Igen! Nem? DE!!! - :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Üdv.,
Laci

Ui.: Azért ha mégis kifognál egy "rokont", már úgy értem halacskát, engedd vissza jó, köszi... - :rolleyes::mrgreen:

rgyörgy

Új tag

Egyetértek!

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
:oops: Hülye kérdésem van: a 2009/02-ben lejáró inzulint hó végéig használhatjuk fel, vagy esetleg márciusban is?
Szerintem még márciusban is, mivel biztonsági idő van meghatározva a szavatosságnál. Ha zavaros az inzulin, vagy láthatóan kiválik benne valami, akkor kuka. Ha nem látszik semmi, de a cuki indokolatlanul megy fel, akkor is kuka, nem éri meg kockáztatni. Nézd meg a dobozban a leírást, mik a hatóanyag vesztésnek a jelei.

Zsu77

Új tag
Manka!Ha tudnád,hogy Gráciáék még meddig használták a polcokról már eltűnt,kéz alól szerzett mixtard20-at! :rolleyes: Igza,Grácia?Nem gond,szerintem van azon még másik 3 hó is! ;)
Ja igen:Katának igaza van: a küllemét nézd,az elárulja!:)

vighkata

Kedves közgyógy igazolványosok!
A Nők Lapja Egészség magazinban egy érdekes cikk van a közgyógyellátás bonyolultságáról. Anyukák és házi orvosok mondják el a véleményüket.

vighkata

Ezt azért rakom ide fel, mert nem kacsa, én is kaptam ilyen hívást 2009. 02. 04-én de én nem este, hanem 13:14 perckor, szerencsére én sem vettem fel, és nem töröltem még a számot. Nálam csak egyet csörrent.
Szóval kérlek benneteket, figyeljetek!
Kata

Szeretnénk felhívni figyelmeteket arra, hogy megjelent egy kalóztelefonszám, amely a következő számjegyekkel kezdődik:
+ 4478.....

Ne vegyétek fel a telefont ha ilyen számról van hívásotok és ne hívjátok vissza, mert alkalmanként ez kb 20 000 HUF -os költséget is jelenthet.

Kérünk Titeket tájékoztassatok mindenkit, aki mobiltelfonnal rendelkezik.

Közreműködéseteket előre is köszönjük,
Sziasztok!

Ez tényleg igaz.
Az én telefonom is csörgött az esti órákban!
+4478223...
Szerencsére nem vettem fel...

Üdvözlettel
TG

Sziasztok!

Én már túl vagyok rajta. Annyi furcsaság volt a dologban, hogy nagyon korán kb 3-4 csörgés után lerakják a telefont. Nálunk az egész családot végighívták. (szerencsére senki nem vette fel)

A szám: +44782232.... az utolsó négy karakter változik csak! (a híváslistában benne maradt mindannyiunknál)

A telefonhívások este történnek!

Oldal tetejére