Zsu77
Új tag
Na,csak egy érdekesség arra nézve,hogy mennyire tud nem megbízható lenni a szervezet jelző rendszere...úgy látszik,ez nem csak diabnál van így.Ma a gyerek fejfájásra,hidegrázásra panaszkodott.Meg voltam győződve a magas lázról!!!Eredmény:37,8.Mivel borzalmasan fájt a feje,a doki néni miután kizárta a halálos bajokat,amik már ott lebegtek makacsul előttem,csak én nem hagytam magam...:lol:adott neki fél ampulla algopirin bökit.Egy mekiért tök jól bírta magát!
(mint utóbb kiderült nem érzett semmit...dehát megígértem neki,hát majd megyünk,ha jól lesz!)Most az előbb kitakarózott,mert neki melege van és izzad.Megjegyzem egy vékony kis semmi takaró volt rajta,nem volt bedunsztolva egyáltalán.Közérzete remek,leszámítva,hogy falfehér,de az eddig is volt!Nos,miután a szám ráégett:shock: a homlokára adott puszi egyenes következményeként,megmérve őt az eredmény:39,6!Na,erről ennyit...Alapjáraton jók a szervezetbe helyezett vészjelzők az a véleményem,de csakis és kizárólag 100%ban azokra hagyatkozni úgy látszik,hogy semmilyen esetben nem lehet!Min múlik?Ki tudja...