vighkata
Utolérhetetlen :) – moderátor
Tuggyuk, te inkább szerénke vagy.Köszi Sidike a figyelmeztetést! Írnék én, de tudod, én nem vagyok a szavak embere... :mrgreen:![]()
Tuggyuk, te inkább szerénke vagy.Köszi Sidike a figyelmeztetést! Írnék én, de tudod, én nem vagyok a szavak embere... :mrgreen:![]()
Tuggyuk, te inkább szerénke vagy.
Ja igen,akár priviben is!(ezt is...
)
Szabadna megkérdeznem, hogy egy előadás anyagát miért ne lehetne a nyilvános fórumra kérni???
Talán más is örülne neki, esetleg tanulhat belőle.
Laci! Bettust kimenteném...Nekem írt privit, moderátori segítségemet kérte...
![]()
Rendben! Csak mivel én ajánlottalak neki...![]()

:mrgreen: Szóval, annyi minden van, ami túl "személyes" ahhoz, hogy a fórum lapjain bárki olvasgassa, esetleg csámcsogjon rajta...Persze én is szoktam, nincs ezzel semmi baj hogyha személyes vagy magánjellegű a téma.
Igen, persze ez így igaz! Pontosan ezekre gondoltam amikor azt írtam a hozzászólásomban, hogyaszongya:
:roll:
Ui.: Most is megvan az a beszélgetés, elmentettem...![]()
Ebből mekkora találós kérdés lesz itten...! - :mrgreen:
Mármint hogy vajon miről társalgunk mi itt... Ilyenek eddig csak a "Mai napom apró öröme" topikban voltak eddig már-már hagyományosak.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ui.: Egyébként jól emlékszem rá, és igazán örülök neki hogy hamarosan valóra fog válni az egyik dolog amiről ott beszélgetünk.![]()
Már nagyon várom...
Szerintem jóóól ne áruljuk el, miről is van itten szó...
Bízzuk a fantáziájukra az olvasóknak... 

:mrgreen::mrgreen:Szerintem jóóól ne áruljuk el, miről is van itten szó...
Bízzuk a fantáziájukra az olvasóknak...
:mrgreen:
Sziasztok!
"Inzulinpumpa" topik 393/#3922 és #3923
Mivel erről eszembe jutott valami átvándoroltam ide…![]()
Rendben van!:mrgreen: Egyébként ez is része a "hagyománynak"... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
1 órás ez a hsz.Amit beidéztél,annak már régen volt legalább egy számodra megnyugtató folytatása.Én részemről nem is értem...
Mondjuk én még soha nem néztem "ki böngész most-ot"...például...
És: valóban vannak,akik esetleg visszafogottabbak,ezt nem lehet tudni,és jobb nekik a privi és azt mondja: akit érdekel,megírom,de még nem raknám ki magam annyira...például...
De visszatérve a konkrét esetre...tudod mit?ÍROK PRIVIT...:mrgreen:![]()
Szerintem igenis jó hogy vannak akik "kirakják magukat annyira" mert ezzel lehet igazán sokat segíteni még a visszafogottabbaknak is
Igen,de tény az is,hogy az előbbiek vannak kevesebben,az utóbbiak pedig rengetegen...és ennek is megvan a maga "pszihoszomatikus" oka...![]()
Lacííííííííí! Nem tanulok a hibámból. Megint a képernyő képen akartam a kis x-szel bezárni. Már csak Christina menthet meg. Remélem ő sem tanult, nem akarok egyedül maradni.:idea:
Vagy Lukrécia?! (Frakk a macskák réme c. jó kis magyar rajzfilmsorozatból... :mrgreen![]()