Receptek

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
De disznósajtal se kutya...

Jó finom, házi disznósajtér a világ végére is elmennék.

Hú...azt én is nagyom szeretem! És de rég ettem!

De jó, hogy ezeket már nem olvastam, mert éppen kimentem a konyhába és jófajta házi szalonnát küldtem be az arcomba. Igaz gyógyteát ittam hozzá, jó párosítás mi?
Egyébként a szalonna egészséges, hiszen nincsen benne cukor!

dg

Őstag
De jó, hogy ezeket már nem olvastam, mert éppen kimentem a konyhába és jófajta házi szalonnát küldtem be az arcomba. Igaz gyógyteát ittam hozzá, jó párosítás mi?
Egyébként a szalonna egészséges, hiszen nincsen benne cukor!

Igen! :D Nem roncsolja a fogakat!

borka

Őstag
Lila hagymával. Hajszálvékonyra szeletelve, megsózva vékonyan, citrom levével meglocsolva és nyakon boítva egy kis extraszűz oliva olajjal.;-)nyám-nyám:mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted:

poe

Őstag
Kóbász még vóna, csak nincs mibe tekerni.
Viccen kívül. Én szoktam sós palacsintát sütni.
Kikeverek a szokásosnál picit sűrűbb palacsintatésztát, cukor nélkül (estleg csipetnyivel, hogy kihozza az ízeket ;)), sóval, borssal. Serpenyőben pirítok egy kis hagymát, rádobom a hűtőben talált maradék sonkát, kolbászt stb, ami épp van. Esetleg mehet bele kukorica, vagy zöldség is csak ne nagy darabokban. Kiszedem egy tálba, a serpenyőben annyit hagyok, hogy ízlésesen el lehessen osztani a felületén. Ráöntöm a szüksége mennyiségű tésztát. Takarékon kell sütni, mert vastag lesz, nehezen sül át. Ha megsült az egyik oldal, óvatosan megfordítom (a benne lévő cuccok miatt könnyen törik). Megszórom reszelt sajttal, az se baj, ha füstölt. A megsült a másik oldal, ráolvadt a sajt, kész van. :mrgreen:

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Viccen kívül. Én szoktam sós palacsintát sütni.
Kikeverek a szokásosnál picit sűrűbb palacsintatésztát, cukor nélkül (estleg csipetnyivel, hogy kihozza az ízeket ;)), sóval, borssal. :mrgreen:
Hiszi a piszi, aki elhiszi!!!! De a palacsintás diab talin adunk esélyet a bizonyításra!!!!

Félre a tréfával, ez nagyon jól hangzik, ezt biztos ki fogom próbálni.
Komolyan véve, szívesen megkóstolnák a talin, mégiscsak úgy az igazi, ha te csinálod meg.

Oldal tetejére