Csak nem enyhe zsarolás folyik itten?Ha jössz a talira akkor nem hagyunk ki![]()

Hol?Csak nem enyhe zsarolás folyik itten?![]()

Csigu, te látol itten valami ilyesmit? Ha jössz a talira akkor nem hagyunk ki![]()

Csigu, húzd be az szemeid csápját!Itten vana pirossal! Tuti Csigu is lássa...![]()
Itten vana pirossal! Tuti Csigu is lássa...![]()

Csigu, húzd be az szemeid csápját!![]()
Így jóóóó?!Mit látok, és hol?!![]()

Nahát!!!Ketten egy ellen???Így jóóóó?!![]()

Szép dolog ez egy Csigu és egy Teknyő a pici kis Hangya ellen?![]()
![]()
![]()

:dr_39:Nesze, válogass, kék-fehér, vagy csak kék.
Jja, hogy be kellett volna rezelnem???:dr_338::dr_333:
Ha valaki tudja a Jó Tündér címét, tudassa velünk, írnánk neki.Hű. A kék-fehér nagyon tetszik.
Hátha olvassa egy jó tündér, és ad arra, hogy nekünk a külcsíny is számít...!![]()

Én nem értem, miért kell egyáltalán feketének lennie egy olyan kütyünek, amit gyerkőcök is használnak. Egy bökő nem a magasrangú managerek diplomáciai kellékanyaga. A múlt heti füredi konferencián május végére igérték.
Itt vagyok drága Hangyuszkám.Kataaaaaaaaa!
Fájnak az ujjacskáim!!!!
Valami jó hír csodabökö ügyben???
Itt vagyok drága Hangyuszkám.
Egyelőre csak puszikát tudok küldeni az ujjacskáidra
Azért van egy kis hírem. A Roche szállít a diabetológiákra, talán előbb, mint hogy a patikákba kerülne, ezt nem tudom. Sajna mind fekete.
A ti diabotok kapcsolatban van a Roche-val? Mert akkor hozzátok is szállít. Hívd fel a diabotokat, és kérdezd meg, hogy kapnak-é. Csak ennyit tudok segíteni.![]()

No de hun foly(ik) be az víz? Ja, hogy te iszol, és kacsód a csap fölött van, osztán mán lehet zuhanyozni is?Midegyik ujjacskámra kaphatok puszikát?
Me mindegyik fáj ám,hatalmas likak tátonganak rajtuk...
Nem is merek csak csap fölött inni
Tudod mé?
Mert olyanok az ujjam mind a zuhanyrózsa!!!Egyböl sugárban folik ki a víz rajta...
Jaj nekem esély sincs kék-fehérre?Na akko asszem előveszem krejativ oldalam és megoldom!!!![]()

Én raknék bele mini kamerákat, és elszegődnék magános detektívnek.Midegyik ujjacskámra kaphatok puszikát?
Me mindegyik fáj ám,hatalmas likak tátonganak rajtuk...
![]()