Ujjszúró

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Hű. A kék-fehér nagyon tetszik.
Hátha olvassa egy jó tündér, és ad arra, hogy nekünk a külcsíny is számít...! :p
Ha valaki tudja a Jó Tündér címét, tudassa velünk, írnánk neki. :hurra:
De szép is lenne, bemenni az patikába, és azt mondani: kék-fehér. :cool: Én nem értem, miért kell egyáltalán feketének lennie egy olyan kütyünek, amit gyerkőcök is használnak. Egy bökő nem a magasrangú managerek diplomáciai kellékanyaga. :rolleyes:

vighkata

Kataaaaaaaaa!
Fájnak az ujjacskáim!!!!:(:(:(
Valami jó hír csodabökö ügyben???
Itt vagyok drága Hangyuszkám. :D:D:D
Egyelőre csak puszikát tudok küldeni az ujjacskáidra

Azért van egy kis hírem. A Roche szállít a diabetológiákra, talán előbb, mint hogy a patikákba kerülne, ezt nem tudom. Sajna mind fekete.
A ti diabotok kapcsolatban van a Roche-val? Mert akkor hozzátok is szállít. Hívd fel a diabotokat, és kérdezd meg, hogy kapnak-é. Csak ennyit tudok segíteni. :(

Csatolások

• 12.gif
    12.gif
    714 bytes · Olvasás: 22

sünike

Új tag
Itt vagyok drága Hangyuszkám. :D:D:D
Egyelőre csak puszikát tudok küldeni az ujjacskáidra

Azért van egy kis hírem. A Roche szállít a diabetológiákra, talán előbb, mint hogy a patikákba kerülne, ezt nem tudom. Sajna mind fekete.
A ti diabotok kapcsolatban van a Roche-val? Mert akkor hozzátok is szállít. Hívd fel a diabotokat, és kérdezd meg, hogy kapnak-é. Csak ennyit tudok segíteni. :(

Midegyik ujjacskámra kaphatok puszikát?
Me mindegyik fáj ám,hatalmas likak tátonganak rajtuk...
Nem is merek csak csap fölött inni:rohog::rohog::rohog:
Tudod mé?
Mert olyanok az ujjam mind a zuhanyrózsa!!!Egyböl sugárban folik ki a víz rajta...:rohog::rohog::rohog:
Jaj nekem esély sincs kék-fehérre?Na akko asszem előveszem krejativ oldalam és megoldom!!!;)

vighkata

Nem is merek csak csap fölött inni:rohog::rohog::rohog:
Tudod mé?
Mert olyanok az ujjam mind a zuhanyrózsa!!!Egyböl sugárban folik ki a víz rajta...:rohog::rohog::rohog:
Jaj nekem esély sincs kék-fehérre?Na akko asszem előveszem krejativ oldalam és megoldom!!!;)
No de hun foly(ik) be az víz? Ja, hogy te iszol, és kacsód a csap fölött van, osztán mán lehet zuhanyozni is? :rohog::rohog::rohog:

Tudnék kék-fehért is szerezni, de csak külhonból, az egyik május végére lenne itten, a másik június végére, július elejére. Én is inkább elfogadom az feketét.

vighkata

;)
Én raknék bele mini kamerákat, és elszegődnék magános detektívnek. :rohog::rohog::rohog:
Oszt keresnék annyit :dr_28::dr_28::dr_28:, hogy az egész bagázsnak rendelnék, kinek mi a kívánsága.
kék-fehér-t, vagy kék-t
. :dr_31::dr_31::dr_31:

Oldal tetejére