Vércukor érték HbA1c

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
HbA1c: 7,0 % (53,0 mmol/mol). A 1,5 oldalas labor papíron nincs csillag :hurra: ,kivéve a HbA1c-t, amire még kell gyúrnom :dr_31:
 

pusimelu

Őstag
Legfrissebb eredményem:7,1%:o
Na most mi van?Benyeltem egy vírusfertőzést és már borult is minden!Már kezdek normálisan működni.:D
 

vighkata

Utolérhetetlen :) – moderátor
Legfrissebb eredményem:7,1%:o
Na most mi van?Benyeltem egy vírusfertőzést és már borult is minden!Már kezdek normálisan működni.:D
Ezért a 7,1-ért dícséret és gratula illet téged. :D Szerencsére az analóg inzulin 7,0%-os határ még megrágásra kerül a szabályozásban, addig te még tuti javítani fogsz.

(Csak megkérdezném (törvényhozó honatyáinkat), ha most élesben menne ez a 7,0%-os korlátozás, akkor most mit csinálnának? :okivennék az analógot a pumpából :o Az érdekes lenne. :rolleyes:)
 
HbA1c: 7,3 % :( Az előző 7,0 % volt, most gyúrhatok újra :dr_313::dr_307:

Én akkor mit csináljak a gyerekemmel, hogy gyúrjam 7.6-ról, 8.0, most 8.2 lett, Pedig tényleg megpróbálok mindent és a gyerek is ugy csinál mindent ahogy mondjuk neki!!
Talán ha nem adnék neki enni akkor lehet, hogy jobb lenne:mad:!! Nem a nasikra gondolok mert azt már szinte el is felejtjük teljesen gyerek létére!!
Kívánom azoknak akik ezt a rendeletet akarják bevezetni legyenek ők ebbe a helyzetbe saját gyerekeikkel vagy még jobb ők maguk éljék át ezt a helyzetet és akkor alkossanak hasonló okosakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

umbra08

Aktív tag
Mostani Hba1c eredményünk: 5,2 % :D
Nagyon meglepődtem, mert azért voltak nagyon nagyon rossz eredményeink, volt olyan, hogy zsinórban minden nap volt 1x 14-15-16 vagy 17-es értékünk és egyszer még egy 21-es is beugrott. Alig volt olyan nap, hogy legalább 1x ne lettünk volna 12 felett. Továbbá sok volt a durva hipó is, szóval ettől az eredménytől én még nem vagyok nyugodt. Hol nagyon magas, hol nagyon alacsony, így jön ki a jó Hba1c és ez nem jó, én ebben a Hba1C-ben nem bízok, csak ha látom a jó értékeket a füzetemben.
Más egyéb dolgot is megnéztek vérvétel alkalmával, minden érték jó volt. :hurra: Ennek nagyon-nagyon örülök, mert ősszel gondjaink voltak, októberben 2 naponta vettek tőle vért 2 héten keresztül, egyes értékek aggasztóak voltak, de most minden szuper, csak a D vitamint szint alacsony.
 
Nagyon gratulálok nektek a jó eredményhez!!:dr_24: Sőt irigyellek is érte!! Jóindulatúan de tényleg!!
Remélem egyszer mi is elmondhatjuk majd ezt.
Nekünk alig van olyan nap amikor nincs 13 felett de 10-ig minden nap felmegy.
Éjszaka szinte mindig felmegy pedig olyan magasra van állítva a bázis, hogyha véletlen -(ami tényleg csak véletlen van, sajnos)-nem éri el a 10-es értéket elalvás elött akkor már aggódom mert akkor reggel bizti, hogy 3.9 nél nem magasabb, és egyáltalán nem érzi ilyenkor még a 2.8 at sem érezte reggel!! Szóval ha ritkán 10 alatt van azon gondolkozom adjak-e neki valami egy-két falatot??!! Ami viszont tudom nem jó mert akkor így meg magas marad egész éjjel így annyi megint a jó HgbA1c -nek.
Ha valakinek van erre valami jó tippje, tanácsa szívesen várom!!
 
Oldal tetejére