Igen! Az Accu mérő Chek az vércukor!
Vagyis, a vércukor az Accu mérő Chek...
Vagyis, a Chek az Accu vérmérő cukor...
Vagyis... Izé...:dr_32:
![]()
Jaj valaki más nem tudna segiteni?Rugach???

![]()

![]()
Jaj valaki más nem tudna segiteni?Rugach???![]()

![]()
Jaj valaki más nem tudna segiteni?Rugach???![]()

Ejnye-bejnye lányok! Még a végén ki lesztek moderálva.Ejnye-bejnye lányok! Még a végén ki lesztek moderálva.
![]()
Melyik?!
Hol?!
Ki az?!
Hogyan?!
Kinek?!
Meddig?! 

MICSODAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???Ejnye-bejnye lányok! Még a végén ki lesztek moderálva.
![]()

Szabad legyen óvatosan emlékeztetnem, hogy én, mint randa boszorkányNem gondoltam volna, hogy a 3 hónappal ezelőtti "sarokba dobás" után ez a pillanat is eljön.
Jajj, drárga Hangyuszka, hát téged nem karolt fel senki?Hangyusznak segítsetek!!!
Mi az az Accu-Chek?
Vércukormérő???![]()

Csiguka, ha megtudol valamit, nekem is súgd megMelyik?!
Hol?!
Ki az?!
Hogyan?!
Kinek?!
Meddig?!
![]()
, lécci, lécci! 
Szerencse,hogy a technika sok mindent megkönnyít már.
Tudod, nem szeretném lecserélni a pumpámat a régi kifőzős fecsire meg tűkre... Minden tiszteletem azoké, akik még fecskendővel és az otthon kifőzős-fertőtlenítős eszközöket használták, vércukormérő készülékek nélkülözése mellett!!!
Hű, mekkora port kavart ez a dolog.
Ha megnézitek, akkor az egy beirásból született vagy két oldalnyi...
Úgy tűnik, hogy rugach ennyire meg van elégedve a vércukormérőjével... inkább örüljünk neki, felesleges ezen kiakadni.

Hatalmas memóriával bír, így azoknak, akik a mérés adatait számítógépes programmal lementik, nem kell lesniük, hogy nehogy "kifussanak a kertből"! Figyelmeztetéseket be lehet állítani, 4 különböző időpontra, mondjuk az étkezés előtti időpontokra! Tökéletes kisgyermekeknek az iskolába, vagy felnőttnek, akik "hajszolt" életet élnek, hogy ácsi, mérés idő van...
Igen kicsi vér igénye van, ez sem elhanyagolható szempont! És a dizájn... Csúcs! Nekem legalábbis nagyon "bejön"!

Nekem kékszínű van,azt nem tudom,hogy ez régi vagy az újabb típus,de van hangjelzése is.Rendszeresen vezetek cukornaplót,és járok a kezelőorvosomhoz,mert negyedévenként kell mennem hozzá.Ott mindig vesznek vért is és mérik a Hemoglobin A1C-t.
Mátém még mai napig azt használja, sokkal "egyszerűbb" - szerinte - a kezelése, mint a Go-nak, pl. Bár, tényleg igaza van Mátémnak, mert sokkal egyszerűbb!